maps service timeline

Komen

21 komen

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Ciri baru dari Google Maps kan ?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Tenkiu atas info 😉

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Hmm. Cool...

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Thanks for the info 👍🏻.
    Ni macam ciri timeline. Harap semua aware yang Google sebenarnya memantau segala pergerakan kita. Teringat kat satu thread tentang privacy 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SHAH RIZAN NASUTION

    Yay, boleh lah aku lukis kat google map tu

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Thank you nice info..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    danger nie.. nanti bini/gf tau mana u lepak haha

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Tu la pasal Jeff... Kantoi pulak wa nak lepak Zouk 😆

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Haha Jeff, kena berhati-hati.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Senang nak track pasangan kan?😆

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Wahh long time not to seen jeff 🤣

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    HANEEF HAZRAN BIN HAZMI Yoodo Staff

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM 

    Weh Dee you still kuat pegi Zouk eh, powehh 💪

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Nur ain binti othman

    Lepas tengok.kta boleh delete jugak..xda masalah.. Ada kebaikan Dan keburukan jugak😆

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Lelaki ni dia macam² teknik & helah... Jangan heran kereta parking di masjid, tapi orangnya kemana 🤣

     

     

     

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Alamak... Aslam dah pecah rahsia la 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NG EU GINN

    Wow  gempak.. tapi  skrng google pun tau Cik Nur ain binti othman pergi mane shopping, buat ape, pergi bank ke tak.. tharap Google tak ikut u mas you mandi ... mcm-mcm data google collect dari u tau  hahah..  kena waspada data anda! 

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Google collect dari data Cookies browser anda

    Cookies adalah fail yang dibuat oleh laman web yang anda lawati. Mereka menjadikan pengalaman dalam talian anda lebih mudah dengan menyimpan maklumat penyemakan imbas. Dengan cookies, laman web dapat membuat anda terus masuk, mengingati pilihan laman web anda, dan memberi anda kandungan yang relevan secara tempatan.

     

    Terdapat dua jenis cookies: 

    • Cookies pihak pertama dibuat oleh laman web yang anda lawati. Laman web ini ditunjukkan di bar alamat.

    • Cookies pihak ketiga dibuat oleh laman web lain. Laman web ini memiliki beberapa konten, seperti iklan atau gambar, yang anda lihat di laman web yang anda kunjungi.

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Off kan je features yg boleh trace location tu 😆

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Nur ain binti othman

    Pegi jmbn X bwk fone.😆

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Nur ain binti othman

    Fone sekalu tggl Kan dekat husband 🤪

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Jangan lupa selain cookie phone camera juga secara default akan on location tagging. Tiap kali anda snap photo, google akan tahu location anda 😆
    Macam rashid kata, off je features tu. Bagi saya, takde masalah pun nak on sebab tiada apa yang ingin ku rahsiakan... chewahh 😆

    1
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.