Yoodo SIm Cards in 99 Speedmart! Take a Photo and Win Merchandizes! :P

Komen

347 komen

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Alhamdulillah... jumpa satu. Tapi placement tak cantik la. Kat belakang cashier dan cashier macam tak sengaja tersorokkan. Wa kena tanya, baru nampak kat mana dia gantung.

    Branch: 99Speedmart, Kepong, Bandar Menjalara

    4
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    BEH TONG YU

    99Speedmart  (2369)

    Location : Taman Bagan Serai, 34300 Bagan Serai Perak

    4
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Hey guys, actually we need help with the photos of Yoodo Sim Cards at 99speedmart, especially in Sabah/Sarawak

    When you take a photo of the simcard, after that please take a photo of the shop number as well (they have like outlet code or something, usually at the entrance). This way, we know which exact outlet is that!

    This is so, we can ensure our simcards are really at all their branches! So that more people who wants our simcards can get them! Thankssss :)

    4
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMAD AZUWANSYAFIQ BIN AYOB

    Sy ambil gambar ni minggu lepas lg, susah nk masukkan pautan gambar dari hp lps tu trus lupa update. Sy perasan 1st time nmpk sim kad Yoodo ni mcm xcaye je, gosok2 mata 2-3 kali sbb Yoodo sim kena order. Terbaik lah Yoodo. Senang kalau nk recommend kawan2 xpayah tggu sim kad smpai, sim kad ni boleh gantikan kalau sim kad rosak? Sama je kan sim kosong? Apapun, lokasi ni kt 99Speedmart 2379 - (JH) Taman Larkin Perdana.

    No: 35 & 37 (Ground Floor), Susur Dewata 1, Jalan Dewata, Taman Larkin Perdana, 80350 Johor Bahru, Johor Darul Takzim.

    4
    Tindakan komen Pautan abadi
  • lokasi 99speedmart taman danau kota

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • lokasi 99speedmart taman setapak indah

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAIZUL BIN MOHD DOM

    Speedmart Kota Tinggi (berhampiran Petronas)
    Kredit to : Zahin Ashyraf Zainul Alam
    No hp - 0106259296

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAIZUL BIN MOHD DOM

    Speedmart Tmn Scientex Senai, Johor. 

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD SAIFULBIN MOHAMAD SHARIMAN

    lokasi; Speedmart Taman Mas Taiping Perak

    gambar simcard yoodo bersama awek cashier. huhuhuhu

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD SAIFULBIN MOHAMAD SHARIMAN

    lokasi : Speedmart Jalan Tupai Taiping Perak

    gambar simcard yoodo bersama awek cashier gak   :)

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Agak pedas ayat tu faris kalau suzaidee tgk. Haha

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Mcm mne nk banned tu rashid..

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    CHAN KIN FAI

    Ground Floor, No: 187 & 189, Jalan Chung Ah Ming, Pasir Puteh, 31650 Ipoh, Negeri Perak

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Aiyah no lucks for Perlis/Kedah 😂

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Nice la Jeff... It's like you can read my mind... 😆👍🏻
    Jom guys, let support Yoodo 👍🏻

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • selfie skly ye suzaidee 😁😁

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Jom pegi speedmart 😬

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    rm50 credit dah otw masuk dlm akaun masing2 tu hehe

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    belakang tu tak nampak. kena letak depan2

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Suzaidee suh die letak dpn..

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Letak dekat meja kaunter...haha

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Aku dh nmpk suzaidee dpt iphone 12 kah kah 😆🤣😂😁

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Tak suka tak apa janji boleh pos ke alamat yg diberikn. Nti pm tepi suzaidee 😂

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Esok wa pergi lagi. Kalo kat belakang wa ayat awek cashier... 😆

    Tadi saja test diorang tanya,
    "SIM kad Yoodo ada jual tak?"
    diorang buat muka pelik... pause sekejap baru diorang respon... "Oh Yoodi (ni bukan typo ye, memang tu yang diorang sebut 😆 ), ada kat sini"
    Wa tanya lagi. "Berapa harga ni?"
    Diorang jawab "RM3... eh kejap bang. RM2" sambil tunjuk harga RM2 kat display tu.

    Begitulah skrip drama pendek wa hari ini 😆

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk spekulasi wa tukar ke iphone... Ini respon wa... Buat masa ni tak. Kecuali dapat free 😆

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Free jual murah je suzaidee sembg tepi nanti. Haha

    Lain mcm die sebut yoodo ye suzaidee...

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Bini sebelah tu nanti kene cubit. Haha

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Untg kalau kena cubit, kalau tdr luar ? 😆

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Aku rasa suzaidee dah menyimpang, mula2 dia borak ngan awek tu apa kaitan ke phone protector ? 🤣
    Kemon suzaidee haha

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Confirm muda lagi ni abang Suzaidee. Kalau tak mesti ayatnya macam ni:

    Wa tanya lagi. "Berapa harga ni?"
    Diorang jawab "RM3... eh kejap pakcik. RM2" sambil tunjuk harga RM2 kat display tu.

    2
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.