Komen

10 komen

  • Avatar
    NG CHONG GHEE

    Just got a call from *lhdn* tadi.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Not surprised. Everyone in Malaysia experienced phone calls from scammers 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    malaysia macam HQ untuk scammer2 tu je haha

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Hampir setiap hari ade je berita individu kena scam.apelah nasib penguatkuasaan lemah

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Sebenarnya bukan Malaysia je. Negara India pun salah satu juga

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Malaysia masih lagi terkawal dalam scam talian.. kecuali scam secara berdepan bertentang mata.. tu Malaysia lemah.. mungkin rakyat Malaysia ni sunyi?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • hahaha true IQBAL kita susah nak cakap NO, tapi cakap "saya student" confirm lepas 😂

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Mungkin dia tak percaya kot Ainun student.. mungkin sebab muka Ainun macam pelakon.. hmmm..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Iqbal, kalau ikut ratio penduduk, scam talian kat Malaysia ni tinggi juga. Tapi ramai tak report. Mungkin malu nak report. Saya kalau scam talian ni, selalu saya bagi taskirah kat diorang. Mana la tahu terbuka pintu hati mereka 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Plan Suzaidee-san.. biar mereka block kita, jangan kita block mereka. Huhuhu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.