Komen

12 komen

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Lepas ni kita tak boleh guna perkataan google. Kena guna perkataan TikTok... "ko dah dapat info tentang resepi tu tak? kalau belum cuba kau TikTok" πŸ˜†

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Ce.. Tik Tok nama Suzaidee

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    hehehe... jangan, nama aku dah aku berjaya brand kan dalam google. First page memang aku dominate πŸ˜†

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Kalau nak support, boleh la beli hasil karya saya kat Getty Images πŸ˜†πŸ‘πŸ»

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    P.P. Foong Superuser

    Actually, Google should more be alert of the emergence of Little Red Book.

    Β 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Foong, itu China punya platformkan?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    P.P. Foong Superuser

    DeeΒ , letak dalam pasaran NFT mungkin lebih baik harga.

    Heheh...

    Β 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    P.P. Foong Superuser

    Little Red Book, only about 2 years of history. A lot of youngsters inside. A lot of Malaysian too.

    Initially only open for girls, now open to all.

    Yes, company from China too.

    Β 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Dah jual banyak tempat. Tak exclusive pulak dalam NFT. Mungkin saya cuba untuk hasil karya yang lain. Thanks for the suggestion πŸ‘πŸ»

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Jual gambar saya Suzaidee.. mesti ramai beli.. beli pastu bakar.. sales Suzaidee melonjak πŸ“ˆ

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    InsyaAllah takkan bakar. Kecuali nama ko Bakar πŸ˜†

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Hahaha

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.