2022 (G)I-DLE WORLDTOUR in MALAYSIA

Komen

45 komen

  • Avatar
    IQBAL

    Tak minat eh.. hohoho

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    ainun pegi ke?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Tidakk pergii tapi saya mahuuuu 🤧🤧

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    tunggu yoodo belanja 👁️👁️

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Yoodo n kpop xdpt dipisahkan.lps ni collab dgn metallica plk😁

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN hehehe ehem ehem tolong di notice please 🤭👀😬

    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF betullah tu dengan esport pon sama, azrul minat rock, metal type of songs ea?? 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Sy minat metal,pop,rock,more melancholic🤭

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Azrul betul ke metal... ala mesti layan lagu jiwang 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Saya dah lama tak follow kpop scene. Dulu dengar pun sebab anak yang follow. Sekarang kalau dengar pun sebab YouTube recommendation dari artis artis kpop yang dulu saya follow.

    Bagus juga, Yoodo masih kekal aktif dalam promo/ collab dengan kpop sebab followers kpop ni masih ramai 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Saya suka tgk idol idol ni dalam Variety show.. sebab dorang ni terkurung dalam dunia dorang.. baru baru ni Bo Mi datang runningman.. pergg dia kelakar..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • ehhh sama saya paling suka tengok variety show gen 2 & 3, yup bomi memang sejenis takde filter 😂

    bestnya ayah nak layan minat anak, ayah saya minat silat dengan photography je kalau nak dengar ayah saya banyak cakap pilih antara dua topik tu 😂

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Gen 2 &3 ?? Apatu?? Nk tau nak tau...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Silat? Fuhh memang banyak topic boleh perah. Ada silat cekak, silat pengantin, silat pulut fuhh.. kalau photography boleh duduk semeja dengan Suzaidee..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Nasib baik saya dah kahwin. Setakat nak ambil hati ayah Ainun, senang je ni 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Iqbal... Group atau artis otai la... Macam Rain, Wonder Girls, etc...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Saya minat yang ganas ganas..
    ( ͡° ͜ʖ ͡°)

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    P.P. Foong Superuser

    Tak kenal yang ini.

    Waiting for BlackPink to come next year.

     

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Blackpink dah kira otai juga... Diorang consider 3rd gen.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    kenal-kenal la foong. lagu sedap

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Blackpink (☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Saya start layan kpop secara serious zaman Twice, Blackpink, Mamamoo, Red Velvet, GFriend... Wah semua girls group je 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Kita abaikan boy group.. dorang boleh memandai.. hohoho

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    P.P. Foong Superuser

    Dee tak layan Girls Generation?

     

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Suzaidee merajuk dengan SNSD sejak Jessica keluar..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Foong layan juga, tapi kureng sikit... Saya punya ranking seperti dibawah: - 😆
    1. Twice
    2. Mamamoo
    3. GFriend
    4. Apink
    5. Red Velvet
    Ok la... masa zaman anak minat kpop, sempat la teman dia layan konsert GFriend dan Blackpink 😆.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Saya tak faham kenapa Mamamoo nombor 2 tapi Apink nombor 4.. kenapa Suzaidee.. kenapa... Kenapa Suzaidee kejam sangat pada saya..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Nak nuat macam mana Iqbal. Solar tetap di hati 😆

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Saya setuju Red Velvet nombor 5. Jadi saya akan upvote.. hehehe

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    solar ada youtube channel haha..

    btw hello ni thread gidle. konsert diorang sold out sebab venue kecil. sekian

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • betul sold out tapi lagi best kan, lagi kecil venu, lagi besar pemandangan. Tak ada la nampak macam semut 😂🐜

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.