Komen

14 komen

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

     

    Have expensive food prices made you feel empty inside?

    Cash in on your ShopBack e-vouchers A.S.A.P to fill your stomach without starving your wallet!

    Head over to https://www.yoodo.com.my/sb-evouchers/#Groceries for more info.

    #yoodoityourway #shopback #cashback #deals #eatup #saveup

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    thanks for info

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Sudah lama saya nk cuba tapi selalu batal niat nk download shopback ni.. apa benefit dia paling berguna? Mohon beri saya motivasi

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    Dapat Cashback sikit sikit loh.. Lama lama jadi.. Bukit.. err.. tapi kena lamaaaaaaaa.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    dapat cashback dari mana² online stores yang partner dengan Shopback.. contoh Foodpanda, Shopee, Lazada, dll.

    Cashback yang terkumpul boleh withdraw ke akaun bank atau beli vouchers dalam app Shopback. iqbal

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Kalau lama sangat.. motivasi saya nk teruskan akan mati huhuhu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Ng Sea Chooi, point sudah banyakkkk ke? Woahh ಡ ͜ ʖ ಡ

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Aku pakai shopback ni sejak awal tahun lepas.. cashback terkumpul ada RM46.80..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Menarik tu.. kalau boleh withdraw duit balik.. tu buatkan saya tertarik.
    Terima kasih Aslam, kerana memberi saya motivasi..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Boleh bal.. cukup RM10 boleh keluarkan ke bank.. senang je, katakan ko nak beli barang di Shopee, masuk ke app Shopback dahulu kemudian cari Shopee > tekan continue to app shopee

    Kalau baru daftar masukkan kod aku ni bal hehehe> Zx22v8 

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Alright.. Aslam.. saya janji akan guna code tu heheh

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Macam menarik.tapi....dah banyak sgt apps dlm fon😖

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    dulu Yoodo dapat cashback dengan Shopback ni tapi sekarang tak boleh dah.. 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

     

    There’s no need to pay too hard for your playtime.

    Use ShopBack e-vouchers anytime till 30 September 2022 and experience cashbacks crazier than the wildest rides!

    Find out more at https://www.yoodo.com.my/sb-evouchers/#Entertainment

    #yoodoityourway #shopback #entertainment #havefun #cashback #deals #vouchers

    1
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.