Komen

9 komen

  • wow.. canggih aih
    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni konsep macam Nespresso juga ke... ?
    Untuk peminat atau baru nak berjinak dalam dunia mengopi, saya cadanhkan beli grinder. Yang manual pun cukup. Janji boleh set grind size. Lepas tu beli satu espresso machine... Settle. Bolwh buat ice latte.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Kelebihan yang saya kongsi atas tu, anda boleh try semua jenis biji kopi... 👍🏻

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    WONG MENG JIAN

    Tak payah pi McCafe dan Coffeebean juga 😜

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NUR LIANI BINTI SUHAIMI

    Coffee bean boikot jgk ke x ea? 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Penagih kopi perlukan coffee machine.boleh minum setiap hari.dapat juga berjimat.tapi modal kasar juga tu😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Berbaloi Azrul... long term memang jimat. Dalam masa sama,  boleh customised ikut citarasa sendiri 👍🏻.
    Kalau ada rezeki saya boleh belanja Azrul Ice Latte saya. Msa tu you boleh tahu, punya la tak sedapnya Starbucks 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    betul tak payah gi dahhh... tp kalau buat x sedap susah jgk hehe

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Faris... buat sendiri InsyaAllah lagi sedap... Starbucks punya biji kopi bukanlah premium dan ratio air dengan coffee bagi saya totally out 👎🏻
    Tu sebab Starbucks kurang berjaya kat negara maca Australia dimana budaya cafe disana sangat mementingkan standard... 

    1
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.