Komen

77 komen

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    And here the iPhone 15 Pro with a new Titanium body

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk peminat peminat iPhone atau sesiapa yang rancang nak upgrade... Ini adalah lineup terbaru iPhone. Maaf, iPhone 12 tiada dalam senarai. Terus lompat pada iPhone 13...ย 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Untuk iPhone 15 dan 15 Pro... dua dua menggunakan USB-C. Tapi dalam presentation Apple fokus pada USB-C iPhone 15 Pro dengan mengatakan is menggunakan USB-C 3... atau dikenali dengan Thunderbolt. Thunderbolt boleh menyokong transfer speed 40Gbps

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Harga Rasmi

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    harga mampu milik ...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Ni dah harga standard untuk mana mana smartphone bagi flagship device mereka... so bertabahlah semua

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Rm6,399 ๐Ÿฅถ buah pinggang saya pon tak sampai harga camtu..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Berapa sebenarnya harga buah pinggang? ๐Ÿ˜†
    Curious je... sebab selalu buah pinggang jadi reference... ye la, takkan nak derma jantung pulak kan ๐Ÿ˜†

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Ni kalau beli.. kena pegang je ye.. jangan simpan dalam poket.. pegang je. Macam budak budak sekarang hahahaha

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    betul betul flex ๐Ÿ˜†

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Lepas iphone 15 pro release harga.. terus geng geng forex buat kerja.. berlambak iklan camni hahahahah

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Azie Community Manager

    ala...IQBAL RM5K je... takde hal lah. tutup mata je ๐Ÿ—

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    HARGA MAMPU MILIK..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    ๐Ÿ˜†.. menabung 500 sebulan ..boleh nie๐Ÿ˜†

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Saya tutup mata. Terus saya tak jumpa dompet saya. Selamat saya. Terima kasih cikgu.. bagi Tips kat saya ๐Ÿ˜ญ Azieย 

    Saya pon keliru ada emoji ayam drumstim tu. Buat saya ada krisis kekeliruan identiti pagi pagi ni ๐Ÿ˜ญ

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Nur ain binti othman

    iPhone lain sure Turun harga

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL saje je belanja drumstick

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Terima kasih cikgu ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ.. tapi saya dah ada 2 ayamย  ๐Ÿ“๐Ÿ“ย 

    Azie

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    ayam apa

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Menarik.harap lucky draw nama naik la๐Ÿ˜„

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    kan best yoodo buat contest 20 org aktif di yoodo

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Saya sokong dato faiz๐Ÿ‘

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    GENEVA: Perancis hari ini mengarahkan Apple menarik balik penjualan iPhone 12 selepas ujian mendapati model itu menghasilkan tahap sinaran elektromagnetik melebihi had, lapor Agensi Anadolu.

    "Pemasaran iPhone 12 telah dihentikan di Perancis sehingga Apple menawarkan kemas kini untuk semua peranti yang terjejas," kata Menteri Peralihan Digital dan Telekomunikasi Jean-Noel Barrot di X (dahulunya Twitter).

    Barrot meminta Agensi Frekuensi Kebangsaan (ANFR), iaitu badan pemerhati radiasi Perancis untuk 'menguatkuasakan peraturan itu demi memastikan larangan ini dihormati'.

    Terdahulu, ANFR memaklumkan dalam satu kenyataan bahawa baru-baru ini ia menyemak Kadar Penyerapan Khusus (SAR) 141 telefon, termasuk iPhone 12.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Nur ain binti othman Betul tu... Masa ni kalau nak sambar boleh sambar iPhone model lain

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Faiz... saya ingat prank... memang betul la... Thanks for the info. Baru je nak bayar kat kedai beli iPhone 12. Terus saya cancel ๐Ÿ˜†
    https://www.ndtv.com/world-news/france-orders-apple-to-stop-iphone-12-sales-over-radiation-concerns-4384759

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    I SAVE U MAN

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM laahhh Superhero kita!!!!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    yang lagi best banyak game power AAA dari konsol bakal masuk ke model baru ni.. dengan mobile gaming feature, graphic performance & ray tracing yang lagi powerย 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Lepas ni budak budak ML dan PUBG lagi henjut la game dalam iPhone 15... Tengok demo game semalam pun memang hebat la ๐Ÿ‘๐Ÿป

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Yup dee.. dengan kemampuan power macam ni, inilah baru dikatakan Gaming phone.. Tahniah Apple.. mesti jenama lain terkejar kejar lepas ni haha

    Apapun, dengan pembaharuan dan kemampuan membawa game konsol yang dibawa oleh Apple, saya harap platform digital game seperti Microsoft, dan Steam boleh di download terus ke mobile lepas ni... tak perlu bergantung pada ciri cloud gaming.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.