Komen

21 komen

  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Kalau mampu pakai epal xde masalah kot😅

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Ok je... Dah bangsawan namanya... 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Azie Community Manager

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    Semua naik harga...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Beli macbook sebelum naik lagi harga.. huhuhu..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL fuhh...best gile kalau dpt macbook! 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Level Iqbal, setakat macbook. Dia buat bantal je 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Azie Community Manager

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM amboiii buat bantal pulak! 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Boleh saya jadi bantal peluk Suzaidee?? Saya sunyi.. 

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Azie, boleh buat yoodo giveaway untuk hadiah MacBook. Kalau saya menang, saya kerat dua bahagi dengan Azie. Saya janji. 

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN Superuser

    Nsib x berappa minat iphone😁

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Azie Community Manager

    IQBAL Betul ni?! Janji??? MUAHAHHAHAHAHA!! Jgn janji tingal jannjii... kang min nyanyi lagi JANJI TINGGAL JANJI! 🤣🤣🤣

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Hmmm bila fikirkan. Tak kisah iOS atau Android, berapa ramai antara kita sebenarnya yang beli atau bayar untuk service sesuatu app?
    Untuk saya, saya akan beli atau subscribe terutamanya jika app itu bagus. Bagi saya, ini salah satu cara saya support developer untuk app tersebut.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Saya dekat apple store saya support dev dorang.Tapi bila saya dekat android, saya download semua yang Mod. Saya nakal tapi baik. Saya sayang Suzaidee ❤️❤️

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Saya janji Azie. Saya lelaki yang pegang janji. Saya lah lelaki terakhir. HA!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Ni yang paling murah.. dengan SpayLater..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    Suzaidee lanja saya please. Saya nak Samsung lipat. Bukan lipat atas bawah. Yang lipat kiri kanan tu. Love you Suzaidee ❤️❤️

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Boleh Iqbal... lagi 10 tahun phone lipat ni InsyaAllah murah 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IQBAL

    (~‾▿‾)~ apa kata kita request Azie yang lanja kita.. hehehe.. 10 tahun tu menakutkan laa.. haha

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.