Komen

10 komen

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Bagus la. Kita semua ingat Jepun ni segalanya canggih. Masih ada lagi beberapa perkara mereka tak advance. Jual beli sana pun masih amalkan penggunaan wang kertas. Walhal kita kat sini dah guna eWallet

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Memang rindu Akan floppy disk. Dulu selalu membawa satu atau dua kotak floppy disk.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NG CHING WAN

    Really.. Japan still use floppy disk...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Walaupun dah lama tak guna tapi masih ingat bunyi Floppy disk :D

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Camne bunyinya Aslam... 😆
    cret cret...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Still old school.asalkan bahagia

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Installation pakai floppy... Ingat lagi saya, satu kotak nak install Audio Editing software.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Kalau mampu pakai ni. Besar sikit capacity dia 😆

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Kalau nak besar lagi pakai ni. Sempat juga saya merasa pakai ni. Tapi guna memang hanya untuk backup sahaja.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Azie Community Manager

    Dulu time kelas computer suka sgt bila kena guna floppy disc. bila masuk dlm pc excited dgr bunyi floppy disc tu diprocess 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.