Bagaimana cara mengemas kini butiran kad kredit/debit saya?

Komen

31 komen

  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik no tel 0146195303 ke Digi balik

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik no tel 0146195303 ke Digi balik

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik no tel 0146195303 ke Digi balik

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik no tel 0146195303 ke Digi balik

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Ak dh tukar Line Digi ke yodoo Line haram tak de langsung skrg akndh tamat kan talian..rugi betul la ak tukar last2 ak hilang no tel Digi ak sial la

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    masalah yang sama. payment sudah bayar.tapi tak ada credit dan no tak aktif hingga skrng ni. masuk ke 6 bulan.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ABDUL RAHMAN AWANG BIN AHMAD

    Masalah betul yoodoo...ada kah hotline bole brcakap terus ngan operator yoodo ?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik no tel 0146195303 ke Digi balik

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik no tel 0146195303 ke Digi balik

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik ni tel 0146195303 ke Digi balik

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik no tel 0146195303 ke Digi balik

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Skrg sy nak pihak yoodo tkr kn balik no tel 0146195303 ke Digi balik

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi 

    Cik boleh menghubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat sahaja dan tiada talian hotline buat masa ni.

     

    Live Chat setiap hari pada waktu berikut:

    (Isn - Jum 9am - 10pm)

    (Sab & Ahd 9am - 6pm)

     

    Pergi ke website Yoodo https://www.yoodo.com.my > cari butang Live Chat dibawah sekali> tekan butang Live Chat tersebut dan mulakan perbualan.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ABDUL RAHMAN AWANG BIN AHMAD

    Sya buat langganan susah sgt nak buat langganan ?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ABDUL RAHMAN AWANG BIN AHMAD

    Sya buat langganan susah sgt nak buat langganan ?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FAROLRIZWAN BIN MOHD FUAD

    dah berbulan send msg pd yoodo dah kematu jari2 ni. agak agak lah korang punya servis. 6 bulan tak ke pihak yoodo prasan msg saya ni. app yoodo bukan main canggih lengkap l kalah app line phone yang ada kat malaysia ni. tapi servis. teruk jangan ckap paymen saya dah burn pulak nnti. tolong bantu masalah saya ni cepat 0102383320

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi ABDUL RAHMAN AWANG BIN AHMAD

     

    Cik boleh menghubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat sahaja dan tiada talian hotline buat masa ni.

     

    Live Chat setiap hari pada waktu berikut:

    (Isn - Jum 9am - 10pm)

    (Sab & Ahd 9am - 6pm)

     

    Pergi ke website Yoodo https://www.yoodo.com.my > cari butang Live Chat dibawah sekali> tekan butang Live Chat tersebut dan mulakan perbualan.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Salam sejhtera....
    Mahu tanya. Saya sudah order sim card tetapi bagaimana nak tekan aktifkan cara walaupun nombor telefon lama tetap, boleh buka? Sebab itu guna bil nombor telefon lama .

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.