Ada nombor kecemasan yang boleh saya telefon sekiranya data saya habis?

Komen

64 komen

  • Avatar
    AFFIZE HELME BIN AZANI

    Apesal line high speed mcm haram skrg ni? Line coverage pun teruk... Aku antara pengguna awal yodoo... Kalau mcm ni sampai ckup bulan aku tukar telco lain

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AFFIZE HELME BIN AZANI

    Apesal line high speed mcm haram skrg ni? Line coverage pun teruk... Aku antara pengguna awal yodoo... Kalau mcm ni sampai ckup bulan aku tukar telco lain

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • 1 kenapa yodoo apps log out dengan sendiri nya
    2 kenapa line 4 full bar tapi tak bole nak guna langsung?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SA ADIAH BINTI ONN

    Plan data saya hilang.. plan saya tidak renew secara auto.. saya juga gagal untuk renew plan saya

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.