Bagaimana caranya untuk mengaktifkan eSIM?

Komen

4 komen

  • Avatar
    MUHAMMAD ADAM BIN ROSLI

    Hi sy dah bayar plan untuk aktif esim pada ip11 saya tapi lepas byr takde hanta email ke qr code utk scanned esim. Yg sy byr tu terus masuk wallet tapi esim takde.. kenapa ya ? Boleh jelaskan tak sbb esim tk prlu sim kan

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Apakah maksud Esim?

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DALILA AMNIE BINTI RIDZUAN

    Hai, saya nak tanya macam mana nak dapatkan semula code activate dari e sim yang sama ? Saya tukar fon dari ipxs max ke ip11..jadi untuk add line perlukan activate code..boleh dapatkan semula tak code activate tu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi DALILA AMNIE BINTI RIDZUAN

    Sila berhubung segera dengan team bantuan Yoodo mengenai kod esim tersebut ya 

     

    Cara menghuhungi team bantuan melalui Live Chat:

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.