Bagaimana caranya untuk mengaktifkan eSIM?

Komen

9 komen

  • Avatar
    MUHAMMAD ADAM BIN ROSLI

    Hi sy dah bayar plan untuk aktif esim pada ip11 saya tapi lepas byr takde hanta email ke qr code utk scanned esim. Yg sy byr tu terus masuk wallet tapi esim takde.. kenapa ya ? Boleh jelaskan tak sbb esim tk prlu sim kan

    4
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi DALILA AMNIE BINTI RIDZUAN

    Sila berhubung segera dengan team bantuan Yoodo mengenai kod esim tersebut ya 

     

    Cara menghuhungi team bantuan melalui Live Chat:

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD HAFFIS BINNENG

    3minggu xda line data saya beli rm50 sampai sekarang xda line tinggal 11hari lagi data tamat guna pun tidak lagi..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DALILA AMNIE BINTI RIDZUAN

    Hai, saya nak tanya macam mana nak dapatkan semula code activate dari e sim yang sama ? Saya tukar fon dari ipxs max ke ip11..jadi untuk add line perlukan activate code..boleh dapatkan semula tak code activate tu

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TAN KOK SOON

    Saya sudah active esim.. Tapi line takde

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD HAFFIS BINNENG

    3minggu xda line data saya beli rm50 sampai sekarang xda line tinggal 11hari lagi data tamat guna pun tidak lagi..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi MUHAMAD MUZAMMIR

    Tuan aktifkan sim untuk nombor baru atau kekalkan nombor lama?

    Sekiranya kekalkan nombor lama dari akan mengambil masa 1 ke 3 hari bekerja.

    Jika tuan aktifkan nombor baru dan sampai sekarang belum aktif mohon segera melaporkan kepada khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat untuk semakan lanjut pada pagi ini.

    Khidmat pelanggan Yoodo boleh dihubungi melalui Live Chat pada waktu jam berikut:
    (Isn - Jum 9am - 10pm)
    (Sab & Ahd 9am - 6pm)

    Juga boleh menghubungi melalui Whatsapp dipautan ini> https://wa.me/601156222222
    Pada waktu operasi:
    WhatsApp
    (011 – 5622 2222)
    (Isn - Jum 9am - 10pm)
    (Sab & Ahd 9am - 6pm)

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMAD MUZAMMIR

    sy dh daftar dh bayar tp smpai skang status masih xaktif.. duit dh tolak.. sim xleh gna lg..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Apakah maksud Esim?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.