Adakah saya bayar atau gunakan pelan saya dahulu?

Komen

9 komen

  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Mohon pencerahan,tadi baru oder sim yoodo, dlm tu tulis sim tu free dan penghantaran pun percuma..betul ke?dah terlanjur oder ni

    -3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD FAUZAN BIN ISMAIL

    Saya nak batalkan sim yang terdahulu...

    -2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • sya dartar tapi bayar tu macam mna
    saya jadi x tahu ic semua dah bgi cuma nk aktif ja sim macam mna

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SAZALI BIN GHAZALI

    saya suda cuba log in email dan password saya dengan betul dekat yoodo apps..tapi tidak boleh masuk, saya suda klik reset password tetap tidak boleh

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SAZALI BIN GHAZALI

    saya suda cuba log in email dan password saya dengan betul dekat yoodo apps..tapi tidak boleh masuk, saya suda klik reset password tetap tidak boleh

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SAZALI BIN GHAZALI

    saya suda cuba log in email dan password saya dengan betul dekat yoodo apps..tapi tidak boleh masuk, saya suda klik reset password tetap tidak boleh

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SAZALI BIN GHAZALI

    saya suda cuba log in email dan password saya dengan betul dekat yoodo apps..tapi tidak boleh masuk, saya suda klik reset password tetap tidak boleh

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SAZALI BIN GHAZALI

    saya suda cuba log in email dan password saya dengan betul dekat yoodo apps..tapi tidak boleh masuk, saya suda klik reset password tetap tidak boleh

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    sya sda buat n ikut suma langkah-langkah pengaktifan sim .. tp 1 shja yg tdak dpat iaitu tmpat pmbyaran(e-wallet) .. sda berkali2-kali sya msukkan no kad atm sya .. tp kenapa no kod blakang kad sya tdak bleh trima n dftar dlm YOODO .. mohon kerja sama dr pihak yoodo tolong berikan cara pembayaran yg lain yg lebih senang,mudah,cepat serta selamat untuk sya buat pembayaran ..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.