Bila pelan saya akan diperbaharui?

Komen

8 komen

  • Avatar
    SYED HAFIZ BIN SYEDOTHMAN

    Salam & selamat malam nak tnya knpe plan sye tidak di perbaru..... Sye dh beli plen tapi duit wallet x di tolak.... Tapi gambo plen dh ad cuma baki jadi kosong internet x de knpe iye

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP Superuser

    SYED HAFIZ BIN SYEDOTHMAN bila tarikh renew? Mungkin "change plan" kot sebab tu belum tolak RM.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD ZAINOL BIN MUSA

    Kenapa tak dapat tengok pembelian data? Internet ok, laju, tapi tertera di sana "error".. App dah updated..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Hai MOHD ZAINOL BIN MUSA. Cuba logout lepas tu login balik app Yoodo.

    Kalau berterusan masalah ini, sila hubungi Yoodo Live Chat untuk bantuan. 

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ZAINAL ABIDIN BINISMAIL

    kalau no yang sama tapi pelan yang lain, bolehkah saya membatalkan salah satu pelan?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    LOKMAN HAKIM BIN ISHAK

    Kenapa dekat plan saya ada dua dan bila kalau saya cancel salah satu tu, automatik logout sendiri

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    KHAIRUL ANWARBIN SAIDI

    Pada 14/7 jam 10:30AM saya renew akaun 50minit call

    Soalan..kenapakah saya tidak boleh redeem 1gb free

    Ada tulis error sbb still 24hours

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AHMAD JAYA PRIMABIN MIFTA

    Yoodo aku tak paham la aku dh masuk duit dh auto beli internet tapi kenapa Line kosong macam sim tamat tempoh tiada dalam perkhidmatan hmmm duit dh makan leceh la buang ii je no lama aku haih

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.