Bila pelan saya akan diperbaharui?

Komen

10 komen

  • Avatar
    SYED HAFIZ BIN SYEDOTHMAN

    Salam & selamat malam nak tnya knpe plan sye tidak di perbaru..... Sye dh beli plen tapi duit wallet x di tolak.... Tapi gambo plen dh ad cuma baki jadi kosong internet x de knpe iye

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP

    SYED HAFIZ BIN SYEDOTHMAN bila tarikh renew? Mungkin "change plan" kot sebab tu belum tolak RM.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD ZAINOL BIN MUSA

    Kenapa tak dapat tengok pembelian data? Internet ok, laju, tapi tertera di sana "error".. App dah updated..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS Superuser

    Hai MOHD ZAINOL BIN MUSA. Cuba logout lepas tu login balik app Yoodo.

    Kalau berterusan masalah ini, sila hubungi Yoodo Live Chat untuk bantuan. 

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ZAINAL ABIDIN BINISMAIL

    kalau no yang sama tapi pelan yang lain, bolehkah saya membatalkan salah satu pelan?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    LOKMAN HAKIM BIN ISHAK

    Kenapa dekat plan saya ada dua dan bila kalau saya cancel salah satu tu, automatik logout sendiri

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    KHAIRUL ANWARBIN SAIDI

    Pada 14/7 jam 10:30AM saya renew akaun 50minit call

    Soalan..kenapakah saya tidak boleh redeem 1gb free

    Ada tulis error sbb still 24hours

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AHMAD JAYA PRIMABIN MIFTA

    Yoodo aku tak paham la aku dh masuk duit dh auto beli internet tapi kenapa Line kosong macam sim tamat tempoh tiada dalam perkhidmatan hmmm duit dh makan leceh la buang ii je no lama aku haih

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IKMAL ALIFF BINKAMARUDDIN

    Saya ada beli plan internet tapi plan internet Tak masuk

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi IKMAL ALIFF BINKAMARUDDIN

    Welcome to Yoodo.

     

    Ikmal beli plan data Power Pass atau Buy More ?... Saat ni dah masuk atau belum ?

    Andai belum masuk lagi pada pagi jam 9 nanti Ikmal segera hubungi team support Yoodo melalui Live Chat, laporkan masalah ni dengan mereka untuk buat semakan.

    fyi.. kemaskini terkini untuk aplikasi Yoodo telah keluar tadi, versi yang baru ialah 3.3.25.. nanti check dalam Playstore dan update sekali ok. Terima kasih...

     

    Cara untuk dapatkan Live Chat:

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.