Saya boleh menggunakan kad saya untuk membuat pembayaran secara atas talian pada perkhidmatan e-dagang yang lain, tetapi pembayaran saya gagal dilakukan untuk Yoodo. Kenapa?

Komen

11 komen

  • Avatar
    EKHSAN 8N MOHO KARIM

    Helo admin yoddo.. tadi saya nak buat pembayaran internet bulanan.. tapi pembayaran saya gagal.. kenapa yer

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Julia Yoodo Staff

    Hi, EKHSAN 8N MOHO KARIM  Boleh terus ke live chat untuk berhubung dengan agent kami bagi membuat semakan pembayaran dan status kemaskini internet bulanan encik. terima kasih :) 

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    EKHSAN 8N MOHO KARIM

    Dah pun.. saya dh chat pg td.. saya dh bg e-mel sy.. pastu terus senyap mcm tu jer..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    Julia Yoodo Staff

    Okay baik EKHSAN 8N MOHO KARIM saya dah refer kepada agent, dan mereka akan track aduan yang dibuat dan berhubung dengan kadar segera. Terima kasih :) 

     

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD NAZAR BINAHMAD

    sy ada aktfkn sim menggunakn acc bank kenapa yodo mak puki mak ptong du8 dlm acc org dgn sewenang2nya....

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    OMAR MOKHTAR BIN ISMAIL

    Mcm mne nk buat pembayaran pembelian uc atau diamond menggunakan yoodo

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FATEN FARHANA BINTI SUHAIMI

    Hi, saya ada buat tambah nilai dalam wallet saya tetapi dy cakap xberjaya sedangkan duit didlm akaun sudah ditolak. Apa yang perlu saya lakukan ye?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    HAIRUL ANUAR BINBAHARUDIN

    Hi.. Sy dah top up dlm wallet sy 2 kali.. Duit dlm atm fa potong.. Tp sy xdpt ape2 dlm wallet sy.. So how can u fix this

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Hairul..segera hubungi khidmat pelanggan melalui Live Chat untuk bantuan lanjut ya.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SITI NORAINI BINTIAHMAD TRAH

    Tak boleh nk bayar pakai credit kad atau debit..ape maslaah ni..baru je port in tp service macam taik..bodo je yoodo ni menyusahkan betol la..ingatkan bagus tapi bangang

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi SITI NORAINI BINTIAHMAD TRAH, untuk menggunakan kaedah pembayaran menggunakan kad debit/kredit online cik hubungi pihak bank terlebih dahulu untuk mengaktifkan e-commerce dan menambah Yoodo sebagai merchant baru untuk kad kredit cik.

     

    Selain debit online, cik juga boleh topup wallet Yoodo cik menggunakan Online banking seperti Maybank2u, Cimbclick, & lain2.

     

    Untuk bantuan lanjut boleh menghubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat:

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.