Bagaimana kalau saya tidak pernah menggunakan kad debit saya untuk sebarang perkhidmatan atas talian?

Komen

12 komen

  • Avatar
    MOHD NAZRI BIN MOHD ALI

    Sim percuma... Tp nak aktifkan perlu kad debit atau kredit... Seringgit akan ditolak dan dimasukkan semula dlm akaun... Utk pengesahan kad boleh digunakan utk pembayaran belian data call sms...

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD AZWAN BIN NASIR

    Kenapa perlu bayar..bukan ke sim ini percuma.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD AZWAN BIN NASIR

    Kenapa perlu bayar..bukan ke sim ini percuma.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD SHAFIK SAAYA

    tak masuk akal ko nak jual produck ko ko kena lah tnggung marketing dia macam mana yang kami ni public tau dak..dah ko bgi percuma penghantaran pun percuma tetiba nak log in kena pulak dah bayar padia telco ni...satu lagi ko tengok TM unifi sim ok je bagi siap data 20GB jugk x takd pun nk daftar kena bayar. sim unifi siam ada kedit lagi dalam..jagn tunjuk sangat simpan sama tua nanti

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    kenape perlu bayar..bukan ke sim ini percuma

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Kenapa sim ni perlu di bayar..sedangkandalam iklan facebook sim ini percuma

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    kenape perlu bayar..bukan ke sim ini percuma

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD AZWAN BIN NASIR

    Kenapa perlu bayar..bukan ke sim ini percuma.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Wahai pihak yoodo kenapa tiada jawapan... Jawabla... Kata sim nie percuma...kenapa perlu bayar... Masalah mcm sy tidak guna debit card n credit card... Mcmner nk bayar...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMAD AMIROL BIN RAMLI

    ADUH. SIMKAD MEMANG LA FREE! TAK MINTAK CAJ POSTAGE PUN!!! TAPI SERVIS INTERNET CALL SMS KENA LA BAYAR.ADUHAI.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD SHAFIK SAAYA

    tak masuk akal ko nak jual produck ko ko kena lah tnggung marketing dia macam mana yang kami ni public tau dak..dah ko bgi percuma penghantaran pun percuma tetiba nak log in kena pulak dah bayar padia telco ni...satu lagi ko tengok TM unifi sim ok je bagi siap data 20GB jugk x takd pun nk daftar kena bayar. sim unifi siam ada kedit lagi dalam..jagn tunjuk sangat simpan sama tua nanti

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD AZWAN BIN NASIR

    Kenapa perlu bayar..bukan ke sim ini percuma.

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.