Adakah Yoodo merupakan satu lagi jenama Celcom?

Komen

7 komen

  • Avatar
    MOHO JOHARI BIN TUMPONG

    Jika .kita tidak membuat sebarang langganan sebulan.adakah kita dikenakan bayaran.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AIDIT MUSTAPAH BIN AZHARI

    Bagaimana nak semak baki dalam akaun? Saya sudah pun bayar rm25 tetapi akaun masih kosong. Di mana pula amaun rm20 percuma seperti yang dijanjikan?

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hai AIDIT MUSTAPAH BINAZHARI

    1- Bagaimana nak semak baki dalam akaun?
    Baki kuota dan isi wallet boleh dilihat dalam aplikasi Yoodo, login dengan email anda dan lihat baki pada bahagian dashboard.

    2- Di mana pula amaun rm20 percuma seperti yang dijanjikan?
    RM20 tersebut adalah sebagai Bonus dari Yoodo untuk pelanggan baru sahaja selepas pengaktifan simkad. Dan layak menerima banyak kali untuk program "Ajak & Untung" dari kod ajakan anda kepada rakan & keluarga anda .

    Maklumat lanjut atau jika mengalami kesulitan akaun Yoodo segera hubungi khidmar pelanggan melalui Live Chat.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD HAFIZ BIN BAHAROM

    Saya baru je aktifkan sim. Berapa lama ambil masa line nak masuk?

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Saya dah lama menggunakan yoodo, kenapa baru2 ni line yoodo saya lambat, sekejap H sekejap 4G

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Shahfuan gunakan phone apa?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Mcm mne yea nk bayar yoodo guna apps boost

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.