Saya tidak menerima SIM saya! Biar betul Yoodo?

Komen

121 komen

  • dh 2minggu lebeh sim card xsampi2 lg nie...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Maaf atas kesulitan, sila berhubung segera dengan pihak Live Chat untuk bantuan & semakan status sim anda.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tak dapat simkad saya, dah lebih tarikh dah ni...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dah 4 hari menanti sim..yoodo ooo yoodo

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD NIZAM BINOSMAN

    Tunggu simkad dari 22/5/2019 sampai ke lani 27/5 tak sampai2 lagi.. Teruk betoi servis yoodo ni..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Saudara/saudari.
    bila sudah buat pesanan, penghantaran akan diproses & sampai ke peti surat tuan dalam anggaran 3-6 hari...untuk memudahkan proses pastikan alamat adalah tepat & mudah untuk penghantaran.

    Selain membuat pesanan dalam talian, anda juga boleh mendapatkan simkad percuma dengan mana-mana wakil/Superuser yang berdekatan dengan anda secara "Self Collect". Buka pautan dibawah untuk melihat senarai wakil 👇
    https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/community/posts/360023026494-Self-collect-Yoodo-Sim

    Sebarang pertanyaan lanjut & ingin memeriksa status sim boleh rujuk dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat/Bicara Langsung.

    Terima kasih.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD NIZAM BINOSMAN

    Hari ni dah masuk seminggu tunggu simkad masih tak terima.. Bila complain, Ada orang yoodo call kata runner cari alamat rumah tak jumpa,dan call saya tapi langsung tiada call masuk pon.. Bila suruh kita sent location,kita sent langsung takda delivery pon.. Macam dah kena tipu jee.. Dah tak mengharap pon simkad tu sampai.. Servis teruk..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Yodoo dah hantar e-mail mengatakan bahawa sim-c saya telah sampai ke rumah saya, tetapi apabila saya check di peti surat takde pon.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Yodoo dah hantar e-mail mengatakan bahawa sim-c saya telah sampai ke rumah saya, tetapi apabila saya check di peti surat takde pon.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Maaf atas kesulitan, sila berhubung segera dengan pihak Live Chat untuk bantuan & semakan status sim anda.

    Cara menghubungi Live Chat:
    https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/community/posts/360021341574-Cara-untuk-Hubungi-Agen-Yoodo-melalui-Live-Chat

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ISKANDAR BIN ROSLI

    Yoodo ni memang tak boleh dipercayai langsung.. kita order dan dah letak alamat yang betul tapi penghantaran entah ke mana.. Penghantaran yang paling teruk pernah aku terima

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Cik ISKANDAR BIN ROSLI, sudah hubungi khidmat pelangggan melalui Live Chat?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AZLAN BIN RATNO

    Bapak ah mantap mantul cakep oder 7hb smpai ari sim xsmpai2 jau sngt ke nak pos srwk je pn bkn luar negara sebulan plan aktif bayar free syg lontong kata madtoi

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi AZLAN BIN RATNO, maaf atas kesulitan yang dialami. Yoodo adalah untuk semua pengguna rakyat Malaysia termasuk Sabah/Sarawak dan simkad adalah terbuka untuk pesanan semua.

    Perkara asas yang perlu diteliti ialah alamat penerima perlulah lengkap & tepat untuk memudahkan syarikat penghantaran untuk menjejak & menghubungi anda.

    Selain itu cik juga boleh mendapatkan sim dari wakil komuniti Yoodo yang berada di Sarawak dengan cara self collect. Cik boleh hubungi Tuan Wandy melalui whatsapp: https://wa.me/60109654179

     

    Untuk bantuan & maklumat lanjut berkenaan pesanan lama tersebut cik boleh hubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat untuk mereka membuat semakan dengan syarikat penghantaran.

     

    Cara menghubungi khidmat pelanggan melalui livechat:

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • saya masih tak dapat sim card saya

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • saya masih tak dapat sim card saya

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Yoodo xda respon apa2 pon bila customer tnya email kad sim tulis dh delivered tpi sim kad xsmpai2 pon apa cter ni yoodo

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest, boleh hubungi team Live Chat untuk minta mereka membuat semakan status simkad anda dengan syarikat penghantaran ya. Terima kasih :)

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Bodohyoodooo tipu aku pun xtrima apa2 lagi dari pihak berkebaan..! Dari bulan mei lagi bosku?????

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest. Maaf atas kesulitan yang dialami...jika mengalami masalah berkenaan pengiriman sila berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo untuk bantuan lanjut.

     

    Adukan masalah cik disini:

    https://support.yoodo.com.my/hc/ms/requests/new

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Dalam email suruh aktif sim kad tapi sim kad belum sampai .... aku rasa nak cancel aje !!! Hancur betul!!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.