Saya tidak menerima SIM saya! Biar betul Yoodo?

Komen

127 komen

  • Email bg tau sim dh htr tapi xde pun.belum ape2 dah x konsisten..mcm mana nk sediakan perkhidmatan terbaik lepas ni

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NIK FAKHRULLAH BIN NEK IBRAHIM

    Sudah 10 hari sim saya tidak sampai.bila sim yg saya order tu akan sampai tolong check bila akan sampai #ysleix771034299

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi NIK FAKHRULLAH BIN NEK IBRAHIM

    Berkenaan status pesanan sim sila adukan dengan pihak khidmat pelanggan Yoodo untuk bantuan dan memeriksa lebih lanjut.

     Panjatkan aduan melalui pautan tiket ini: https://support.yoodo.com.my/hc/ms/requests/new

    > lengkapkan dan isi pada ruangan *Perkara dan *Perihalan. serta pilih *Contact Reason yang berkaitan. 

    Pihak khidmat pelanggan akan menghubungi anda kembali melalui email. Terima kasih

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    HAYROLNIZA BINTIUMAR

    Knpa sya pnya sim kna cancel sblum di hntr

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest.

    Berkenaan masalah pesanan sim sila segera berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat untuk mendapatkan bantuan selanjutnya.

     

    Lihat gambar dibawah untuk cara menggunakan Live Chat Yoodo:

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Biar betul yoodo,.hampir setahun tunggu sim,..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Salam MUHAMAD SAIFUDDINBIN CHE OMAR

    Sila hubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat pagi nanti untuk bantuan selanjutnya.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.