Bagaimana cara untuk saya mendaftar?

Komen

83 komen

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hai apa perkembangan status line cik, dah aktif atau belum?....sekiranya belum, harap dpt disegerakan bantuan lanjut dengan cara menghubungi khidmat pelanggan yoodo melalui Bicara Langsung @Live Chat....cari bahagian pada laman bawah sekali

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi ANISAH BINTIKAMARUDIN

    Proses kekalkan nombor lama mengambil masa dalam 1-3 hari bekerja. Hari Sabtu & Ahad tidak akan diproses.

     

    Bantuan lanjut mengenai status pengaktifan cik terus berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat.

     

    Cara untuk Live Chat Yoodo lihat gambar dibawah:

     

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NUR SYAH IRWANBIN KAMARON

    Hye yodoo...
    Sya telah aftirkan mengikut arahan yg telah di berikan dan sya telah membuat bayaran, tetapi kenapa sim sya masih tiada signal lg..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ANISAH BINTIKAMARUDIN

    Berapa lama ambil masa untuk aktifkan sim untuk kekalkan no asal

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ANISAH BINTIKAMARUDIN

    Berapa lama ambil masa untuk aktifkan sim untuk kekalkan no asal

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Macam mana nak aktiv sim

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD FARIZ BINAZILAN

    maaf nak tanya kalau dia keluar 'chek status' macam mana sy nak buat?.. duit dah masuk tapi keluar "chek status".. macam mana tu?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ANISAH BINTIKAMARUDIN

    Berapa lama ambil masa untuk aktifkan sim untuk kekalkan no asal

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NORAZIAH BINTI ABDUL LATIFF

    Dah pilih pelan dan buat payment untuk aktifkan sim tapi sampai sekarang masih tak aktif.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    UMMI RASHIDA BINTI AHMAD

    Dri semlm nk aktifkan sim nie... Tpi xbleh pon nk aktifkn.. Mcm mne nk aktifkan.. Dh ikt dh step by step tpi still xbleh aktifkan

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hai Ummi, bahagian mana tak lepas?, Scan atau payment?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    @SHAHRUL NIZAM Dimana nak letak promo code tu?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD ZAIDI BIN

    Sy dh aktifkan sim dan langgan plan... Tp kena semak status tekan dkt semak status xde ape2 perubahan... Tolong bg pencerahan lbh detail

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi MOHD FARIZ BINAZILAN

    Kena hubungi khidmat pelanggan Live Chat Yoodo untuk mereka tolong semak status tersebut ya...

    Butang Liva Chat ada dibahagian bawah laman website Yoodo atau melalui aplikasi Yoodo. Jika belum Live Chat lagi boleh buat esok pagi dari jam 9 pagi - 10 malam.

     

    Butang Live Chat dibahagian ini 👇

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    PATRICIA PETER

    Saya dah cuba aktikan sim..semua terma dan syarat telah pun diikut tetapi masih tidak dapat diaktifkan..lecehlah banyak benda kena buat...nqk bayar pun xdapat

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SHAHRUL NIZAM BIN MOHD SAARI

    PROMO CODE: ryuox3714 :)

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Klau dh Ada no Celcom, blh gna tk? Ker mmg kna gna SIM bru

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAO HAZIQ BIN HAMSAN

    Kalau saya nak aktifkan nombor lagi satu dalam akaun yang sama bagaimana ???

    -2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SHAHRUL NIZAM BIN MOHD SAARI

    Pastikan dah dapat simkad.. install apps yoodo.. tekan aktif simkad.. snap pic serial no or just taip.. just follow step.. very easy..

    -2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD SAIFUL BW MD RAZI

    Masih tidak berjaya aktifkan simkad.. apa problemnya ye

    -5
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    masih tak boleh aktifkan sim....sampai kena ambil gambar tu....tak berjaya...dah letak muka tak snap pon gambar...

    -6
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Bagaimana mane sy nk daftar

    -22
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Mcm mana sy nk active sim saya dgn yoOdo

    -27
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.