Bagaimana cara untuk saya mendaftar?

Komen

79 komen

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi ANISAH BINTIKAMARUDIN

    Proses kekalkan nombor lama mengambil masa dalam 1-3 hari bekerja. Hari Sabtu & Ahad tidak akan diproses.

     

    Bantuan lanjut mengenai status pengaktifan cik terus berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat.

     

    Cara untuk Live Chat Yoodo lihat gambar dibawah:

     

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Macam mana nak daftar

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMMAD AMIR HAMKABIN YUSRI

    Kena wt pembayaran dlu ka ??

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Hye ,,kenapa xboleh ni...dah bnyk Kali Saya Cuba aktifkan kad

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • salam.maaf nak tanya.sy dh dftr aktifkn sim.skrg dia tlis pemindahan sedang dijalankan.sebab apa ya?sy nk portin ke yodoo dri tunetalk.atau tggy telco tunetalk aprove dulu?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Atiqh & Fadhili...maaf atas kesulitan anda, bagaimana status akaun korang sekarang ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Nur Atiqah sangkut bahagian mana semasa aktifkan sim ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    MUHAMAD FADHILIHIFZI BIN MAT OTHMAN pastikan akaun Tunetalk aktif dan tiada hutang atau bil yang tertunggak ya.

    Caranya aktifkan Sim Yoodo dan pilih kekalkan nombor lama. Kemudian tunggu sms pengesahan dari Tunetalk dan baca teliti arahan dia, dan balas sms tersebut.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AMAH ANAK TORI

    Hai..mengapa saya tak dapat daftarkan simkad saya.Sangkut pada pilihan plan dan nombor baru,langsung tak dapat tekan stuck macam tu saja.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Macam mana nak aktiv sim

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Macam mana nak aktiv sim

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • nak tanya saya dah aktifkan sim tapi lime kt atas no service knpe ea.. sy guna kt ip6

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Assalamualaikum cik NOR JAMATULAZIRA BINTI AHMAD ZAMRI

    Nak tanya, cik aktifkan untuk nombor baru atau kekalkan nombor lama?

    Sekiranya cik aktifkan sim untuk kekalkan nombor lama ia akan mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk proses pemindahan dari telko lama ke talian baru Yoodo.

    Jika aktifkan sim untuk nombor baru, talian akan aktif serta merta setelah melakukan pembayaran plan.

    Jika ada apa-apa soalan cik boleh ajukan disini, kami sedia membantu... 

    Terima kasih.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NUR SYAH IRWANBIN KAMARON

    Hye yodoo...
    Sya telah aftirkan mengikut arahan yg telah di berikan dan sya telah membuat bayaran, tetapi kenapa sim sya masih tiada signal lg..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NUR SYAH IRWANBIN KAMARON

    Hye yodoo...
    Sya telah aftirkan mengikut arahan yg telah di berikan dan sya telah membuat bayaran, tetapi kenapa sim sya masih tiada signal lg..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NUR SYAH IRWANBIN KAMARON

    Hye yodoo...
    Sya telah aftirkan mengikut arahan yg telah di berikan dan sya telah membuat bayaran, tetapi kenapa sim sya masih tiada signal lg..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest.

    Beberapa soalan...

    > Sudah buat scan ic dan scan wajah?

    > Aktifkan nombor baru atau kekalkan nombor lama?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD SAIFUL BIN GHAZALI

    Lupa no tel.nak aktif camane?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi MOHAMAD SAIFUL BIN GHAZALI

    Segera menghubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat untuk bantuan selanjutnya. Terima kasih

    Skroll kebawah sekali cari butang Live Chat > tekan dan mulakan perbualan dengan khidmat pelanggan Yoodo.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.