Yoodo ni perkhidmatan prabayar atau pascabayar?

Komen

34 komen

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi LASIUS BIN GINUS, sangat menghargai maklum balas baik dari cik. ya Yoodo ialah digital telco yang masih baru di Malaysia & semakin meningkat naik menyerlah. Atas sokongan pengguna² yang setia Yoodo akan memastikan servis dan perkhidmatan dipertingkatkan & menawarkan plan yang menarik.

    Sentiasa bersama kami dalam komuniti Yoodo untuk mendapatkan informasi serta perkembangan Yoodo dari masa ke semasa. :) Terima kasih

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    LOT I6 BLOK 3OJALAN KEMPAS 3

    Line yoodo aku kena potong sebab kat debit aku rosak lambat tukar kad baru. Skg kad dah ok line kena potong pulak haram betul. Kalau line lain makan masa 6bulan baru simkad terus tak aktif. So Skg nak kena daftar balik ke apa? Amik no baru lagi

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi, jika mengalami sebarang masalah akaun atau rangkaian dan ingin mendapatkan bantuan terperinci boleh terus hubungi khidmat pelangggan Yoodo melalui Live Chat.

     

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Tiada data dari semalam, saat urgent pulak tu, masalah lahhhh line phone ada 4g but data, call, sms semua x boleh, omg, terpaksa share wifi phone lajn

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.