Bagaimana cara saya membuat bayaran untuk SIM dan perkhidmatan?

Komen

139 komen

  • Avatar
    AHMAD HAKIMI BINMOHAMMAD

    Menyusahkan bagi kami yang tak ada debit @ kredit kad..

    15
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Yoodo perlu tambah saluran pembayaran seperti online banking supaya dapat menarik lebih ramai pengguna kerana tidak semua customer suka menggunakan debit card.Saya sendiri lebih suka menggunakan online banking.

    8
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya suda try bayar tpi x dpt....ada cara lain??

    4
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tiada bank card dan upgrade lah yodoo ini lebih baik lagi seperti boleh bayar tunai ataupun pindahan bank ya

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • mcm ada bnyak prob je yoodo nie

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Kenapa pembayaran rm1 untuk aktif tak berjaya.. bnyak kali dah try dan guna lebih 1 kad..

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Mohon update supaya boleh bayar bill macam celcom di pejabat pos atau 7E

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SHAHRUL NIZAM BIN MOHD SAARI

    Bagi kad BSN ke aktifkan pembayaran online kat web Bsn Online dahulu..

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Memang boleh dibaiki, saya pun kena error macam ni tempohari...ini berkaitan sistem Yoodo jadi cik kena hubungi Live Chat Yoodo untuk bantuan teknikal ya. Memang boleh dibaiki, jangan risau..

     

    Cara hubungi Live Chat Yoodo:

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Kenapa sy cube untuk melanggan tapi tak berjaya????????

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    JOARY BIN BACHO

    Sudah daftar paypal, macam mana nak guna kn paypal?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Da beribu kali cube nk langgan x bole2 jgk....ni ruangan bantuan ape klo x bole nk settle kan mslh cust...

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NORSHUHADA BINTIMOHAMED

    Kenapa tiada online banking? Lebih mudah untuk daftar simkad yang baru nak buat pendaftaran.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Yoodo perlu tambah saluran pembayaran seperti online banking supaya dapat menarik lebih ramai pengguna kerana tidak semua customer suka menggunakan debit card.Saya sendiri lebih suka menggunakan online banking.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AHMAD FAISALBIN CHIK

    Sekarang dah boleh bayar yoodo guna boost.. Lepas ni harapnya yoodo boleh sediakan pembayaran guna e-pay pulak. So nanti boleh ajak makcik2 pakcik2 bertukar kpd yoodo.. Nati makcik2 pakcik2 senang nak bayar yoodo kat kedai 7e

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi, IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD hendak langgan plan apa ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest, buat masa ni Yoodo belum sediakan lagi kemudahan topup melalui 7 Eleven. Apapun terima kasih dengan cadangan, harap pihak Yoodo dapat menambah ciri ini pada masa akan datang.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Sy da berkali kali cuba nak beli data..tp error je....hmmm

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Tak membantu langsung

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SITI HAJAR BINTI AZIZAN

    Adakah selamat utk pihak anda menyimpan butir2 perbankan utk pembayaran autodebit? Sebab selepas bayaran diaktifkan terdapat satu lagi potongan rm100 tetapi menggunakan nama yoodoo bukan yoodo.. Bagaimana perkara ini terjadi? Bermakna data bank customer anda iaitu dr saya digunakan dr acc yg didaftarkan utk yoodo telah digunakan utk potongan tersebut

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Yer cik den..booster plan..bole tolong check x masalah sy ni...

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tiada bank account jadi macam mana nak buat pembayaran

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Data bahagian Booster plan tu kan ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NURUL MARDHIAH BINTI MAZARI

    Sy dh bt byrn secara online utk aktifkn sim...knp lpas pbyran pom masih xdpt agi bt pgilan...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    JOARY BIN BACHO

    Sudah daftar paypal, macam mana nak guna kn paypal?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hai Nurul..terus hubungi LiveChat berkenaan masalah ini

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    MUHAMAD AMIROL BIN RAMLI tidak lama lagi cara bayaran online banking akan diperkenalkan, mungkin dalam hujung tahun ni..sentiasa ikuti perkembangan yoodo ok, terima kasih memilih Yoodo.

     

    Yoodo Guest tidak dapat aktif dimana tu?...respon pantas & bantuan lanjut boleh hubungi agen yoodo melalui 'bicara langsung"..skrol laman kebawah pada bahagian bantuan > klik 'bicara langsung' dan mulakan perbualan...tq

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya suda try bayar tpi x dpt....ada cara lain??

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Sim dh dapat, dh ikut step nk aktif kn sim.. Tpi kenapa tak boleh ya.. Mcam mana nk aktifkn sim..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.