Bagaimana cara saya membuat bayaran untuk SIM dan perkhidmatan?

Komen

103 komen

  • Avatar
    AHMAD HAKIMI BINMOHAMMAD

    Menyusahkan bagi kami yang tak ada debit @ kredit kad..

    9
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Yoodo perlu tambah saluran pembayaran seperti online banking supaya dapat menarik lebih ramai pengguna kerana tidak semua customer suka menggunakan debit card.Saya sendiri lebih suka menggunakan online banking.

    7
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tiada bank card dan upgrade lah yodoo ini lebih baik lagi seperti boleh bayar tunai ataupun pindahan bank ya

    5
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tiada bank card dan upgrade lah yodoo ini lebih baik lagi seperti boleh bayar tunai ataupun pindahan bank ya

    4
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya suda try bayar tpi x dpt....ada cara lain??

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SHAHRUL NIZAM BIN MOHD SAARI

    Bagi kad BSN ke aktifkan pembayaran online kat web Bsn Online dahulu..

    3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Kenapa pembayaran rm1 untuk aktif tak berjaya.. bnyak kali dah try dan guna lebih 1 kad..

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • mcm ada bnyak prob je yoodo nie

    2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Memang boleh dibaiki, saya pun kena error macam ni tempohari...ini berkaitan sistem Yoodo jadi cik kena hubungi Live Chat Yoodo untuk bantuan teknikal ya. Memang boleh dibaiki, jangan risau..

     

    Cara hubungi Live Chat Yoodo:

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Kenapa sy cube untuk melanggan tapi tak berjaya????????

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    JOARY BIN BACHO

    Sudah daftar paypal, macam mana nak guna kn paypal?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NORSHUHADA BINTIMOHAMED

    Kenapa tiada online banking? Lebih mudah untuk daftar simkad yang baru nak buat pendaftaran.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Yoodo perlu tambah saluran pembayaran seperti online banking supaya dapat menarik lebih ramai pengguna kerana tidak semua customer suka menggunakan debit card.Saya sendiri lebih suka menggunakan online banking.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tiada bank card dan upgrade lah yodoo ini lebih baik lagi seperti boleh bayar tunai ataupun pindahan bank ya

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi, IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD hendak langgan plan apa ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest, buat masa ni Yoodo belum sediakan lagi kemudahan topup melalui 7 Eleven. Apapun terima kasih dengan cadangan, harap pihak Yoodo dapat menambah ciri ini pada masa akan datang.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Sy da berkali kali cuba nak beli data..tp error je....hmmm

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Tak membantu langsung

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Yer cik den..booster plan..bole tolong check x masalah sy ni...

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Data bahagian Booster plan tu kan ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NURUL MARDHIAH BINTI MAZARI

    Sy dh bt byrn secara online utk aktifkn sim...knp lpas pbyran pom masih xdpt agi bt pgilan...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    JOARY BIN BACHO

    Sudah daftar paypal, macam mana nak guna kn paypal?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hai Nurul..terus hubungi LiveChat berkenaan masalah ini

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    MUHAMAD AMIROL BIN RAMLI tidak lama lagi cara bayaran online banking akan diperkenalkan, mungkin dalam hujung tahun ni..sentiasa ikuti perkembangan yoodo ok, terima kasih memilih Yoodo.

     

    Yoodo Guest tidak dapat aktif dimana tu?...respon pantas & bantuan lanjut boleh hubungi agen yoodo melalui 'bicara langsung"..skrol laman kebawah pada bahagian bantuan > klik 'bicara langsung' dan mulakan perbualan...tq

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Pembayaran melalui paypal pun boleh & lagi mudah. Cuma daftar akaun di website paypal & langkah seterusnya pilih cara bayaran melalui paypal.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya suda try bayar tpi x dpt....ada cara lain??

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Sim dh dapat, dh ikut step nk aktif kn sim.. Tpi kenapa tak boleh ya.. Mcam mana nk aktifkn sim..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMAD AMIROL BIN RAMLI

    Pihak yoodo takkan xbaca komen kot? Daripada komen pun kamu dah tahu kot RAMAI CUSTOMER yang nakkan plan yoodo ni. TAPI masalah PEMBAYARAN tak banyak pilihan. Guna debit / credit card TAK EFEKTIF langsung. Bank problem. dah banyak kali refer bank tapi still xboleh buat online purchase. Serious stress. Please laa Pihak yoodo.... tambah alternatif untuk pelanggan BARU anda bole langgan plan anda.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.