Bagaimana cara saya membuat bayaran untuk SIM dan perkhidmatan?

Komen

140 komen

  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP

    AHMAD FAISALBIN CHIK ya bagus kalau begitu. Pakcik dan makcik tak berapa pandai online banking ni.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest

    Selamat datang ke Yoodo.

    Sangat setuju... Semoga Yoodo menambah lagi kepelbagaian kaedah bayaran top-up melalui jenama e-wallet yang lain untuk kemudahan pengguna. Vote +1

    Teruskan bersama kami mengikuti perkembangan Yoodo dari masa ke semasa di laman Komuniti Yoodo ini atau mengikuti laman sosial/channel rasmi Yoodo seperti dibawah:

    Facebook: https://www.facebook.com/yoodoMY/

    Instagram: https://www.instagram.com/yoodomy/

    Twitter: https://twitter.com/yoodoMY

    Youtube: https://www.youtube.com/c/YoodoMY

     

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya berharap dapat membayar menggunakan topup yg boleh di beli di 7e seperti bayar celcom

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NOR AFIRA IDAYUBINTI MOHD NOOR

    Saya dah cuba bayar guna debit card and paypal, and... Stay "Your Activation payment transaction was unsuccessful" What should I do now? Tak ada cara lain? Online banking/e-pay/others?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Boleh ke tidak bayar guna boost?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hai cik/puan siti.
    Berkenaan kad debit perlu hubungi pihak bank dgn pergi ke mna2 bank terdekat atau hubungi melalui talian hotline untuk aktifkan 'Ecommerce & Msos code..harap dpt membantu.
    Maklumat & bantuan lanjut boleh hubungi agen 'livechat didalam aplikasi atau laman Yoodo. Skrol hingga kebawah & cari 'livechat/bicara langsung' dan klik untuk mulakan perbualan. Setiap hari 9 pagi - 6 petang.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMAD AMIROL BIN RAMLI

    Pihak yoodo takkan xbaca komen kot? Daripada komen pun kamu dah tahu kot RAMAI CUSTOMER yang nakkan plan yoodo ni. TAPI masalah PEMBAYARAN tak banyak pilihan. Guna debit / credit card TAK EFEKTIF langsung. Bank problem. dah banyak kali refer bank tapi still xboleh buat online purchase. Serious stress. Please laa Pihak yoodo.... tambah alternatif untuk pelanggan BARU anda bole langgan plan anda.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DG MARAINIH BINTISULAIMAN

    Mcm mna nak buat pembayaran tdk ada online banking pula dlm sistem yodoo

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hai guest, buat masa ni kaedah bayaran hanya boleh menggunakan kad debit, kad kredit , dan paypal.
    Kaedah lain mungkin akan diperkenalkan pada masa akan datang, harap anda sentiasa mengikuti perkembangan Yoodo ok..

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Mana jawapan nya?

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHO AFIQSYAM BIN OAKSON

    Kalau nak bayar Guna maybank2u
    Boleh tak..sebab saya xde debit kad..

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tidak ada kredit kad ,macam mana mahu buat pembayaran

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya xda kad debit or anything

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    JARIOM JEMIN

    sim aku dah sampai tpi tak ada kad bank..so simpan dlm dompet je

    -1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Pembayaran melalui paypal pun boleh & lagi mudah. Cuma daftar akaun di website paypal & langkah seterusnya pilih cara bayaran melalui paypal.

    -2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    selamat pagi. kenapa saya tidak boleh membuat bayaran rm1.00 untuk mengaktifkan simcard yoodo. saya cuba menggunakan 2 debit card, tetapi error. saya juga menggunakan pelbagai jenis telefon untuk mengaktifkan simcard, tetapi masih error.

    -2
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tiada bank card dan upgrade lah yodoo ini lebih baik lagi seperti boleh bayar tunai ataupun pindahan bank ya

    -3
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tiada kad kredit..bolehkah saya tukar ke prabayar

    -5
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMAD BIN AMBOTUOFLATOK

    Slmt mlm, saya nak bayar tp knapa x blh diedit jumlah pmbayaran tuk pelan yg saya pilih

    -7
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Kami tidak ada bank card

    -18
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.