Bagaimana cara saya membuat bayaran untuk SIM dan perkhidmatan?

Komen

110 komen

  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest, buat masa ni Yoodo belum sediakan lagi kemudahan topup melalui 7 Eleven. Apapun terima kasih dengan cadangan, harap pihak Yoodo dapat menambah ciri ini pada masa akan datang.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Kenapa sy cube untuk melanggan tapi tak berjaya????????

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi, IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD hendak langgan plan apa ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Sy da berkali kali cuba nak beli data..tp error je....hmmm

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Data bahagian Booster plan tu kan ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Yer cik den..booster plan..bole tolong check x masalah sy ni...

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD

    Da beribu kali cube nk langgan x bole2 jgk....ni ruangan bantuan ape klo x bole nk settle kan mslh cust...

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Memang boleh dibaiki, saya pun kena error macam ni tempohari...ini berkaitan sistem Yoodo jadi cik kena hubungi Live Chat Yoodo untuk bantuan teknikal ya. Memang boleh dibaiki, jangan risau..

     

    Cara hubungi Live Chat Yoodo:

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP Superuser
    IBRAHIM FAUZI BINAHAMAD PUAD dah cuba topup wallet. Lepas wallet dah ada isi baru cuba beli booster.
    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SITI HAJAR BINTI AZIZAN

    Adakah selamat utk pihak anda menyimpan butir2 perbankan utk pembayaran autodebit? Sebab selepas bayaran diaktifkan terdapat satu lagi potongan rm100 tetapi menggunakan nama yoodoo bukan yoodo.. Bagaimana perkara ini terjadi? Bermakna data bank customer anda iaitu dr saya digunakan dr acc yg didaftarkan utk yoodo telah digunakan utk potongan tersebut

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi SITI HAJAR BINTI AZIZAN, jika ada kemusykilan mengenai isu ini sila berhubung terus dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat untuk lebih terperinci.

     

    Cara untuk Live Chat lihat disini:

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP Superuser

    Sila rujuk dengan Yoodo live chat mengenai transaksi RM100 tu. Sekiranya tak yakin, boleh minta live chat agent untuk delete detail card. Lepas tu SITI HAJAR BINTI AZIZAN boleh gunakan kaedah pembayaran yang lain seperti online banking dan yang terbaru dah boleh guna Boost.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AHMAD FAISALBIN CHIK

    Sekarang dah boleh bayar yoodo guna boost.. Lepas ni harapnya yoodo boleh sediakan pembayaran guna e-pay pulak. So nanti boleh ajak makcik2 pakcik2 bertukar kpd yoodo.. Nati makcik2 pakcik2 senang nak bayar yoodo kat kedai 7e

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP Superuser

    AHMAD FAISALBIN CHIK ya bagus kalau begitu. Pakcik dan makcik tak berapa pandai online banking ni.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya tiada bank account jadi macam mana nak buat pembayaran

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Guest, Yoodo hanya menyokong kaedah pembayaran melalui Paypal, e-wallet Boost, Online Banking, Credit card buat masa ini.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.