Bagaimana cara untuk saya bayar SIM dan perkhidmatan?

Komen

140 komen

  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Sim dh dapat, dh ikut step nk aktif kn sim.. Tpi kenapa tak boleh ya.. Mcam mana nk aktifkn sim..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Guest, Yoodo hanya menyokong kaedah pembayaran melalui Paypal, e-wallet Boost, Online Banking, Credit card buat masa ini.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMAD AMIROL BIN RAMLI

    Pihak yoodo takkan xbaca komen kot? Daripada komen pun kamu dah tahu kot RAMAI CUSTOMER yang nakkan plan yoodo ni. TAPI masalah PEMBAYARAN tak banyak pilihan. Guna debit / credit card TAK EFEKTIF langsung. Bank problem. dah banyak kali refer bank tapi still xboleh buat online purchase. Serious stress. Please laa Pihak yoodo.... tambah alternatif untuk pelanggan BARU anda bole langgan plan anda.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DG MARAINIH BINTISULAIMAN

    Mcm mna nak buat pembayaran tdk ada online banking pula dlm sistem yodoo

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    NURUL MARDHIAH BINTI MAZARI

    Sy dah bt bayaran ni.secara online...
    Camne xde reapon pom aktifkn sim sy..ni bln ke 2 sy pakai yoodo...duit dh byr td still susah nk aktifkn...ayoyoooo

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AIZIL FAZIZI BIN ALI

    Klu ad bnyk cara byaran nk best.. Klu ad onlien bangkng pun jadi lah.. Debit n krdit cad tk ramai org ada dn buat

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    RIDZUAN BIN MOHD NAZAIR

    nak aktif new sim card pun problem dgn atm kad😫😫

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Nape tak wat toup isi toup macm kat kedai 7eleven tu

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ELISYA IRDINA BINTI ASMAWI

    Tak bolih nk bayar yh rm1 byk Kali cuba 4 kad semua tak bolih

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    IRWAN BIN SAGAP

    Sila rujuk dengan Yoodo live chat mengenai transaksi RM100 tu. Sekiranya tak yakin, boleh minta live chat agent untuk delete detail card. Lepas tu SITI HAJAR BINTI AZIZAN boleh gunakan kaedah pembayaran yang lain seperti online banking dan yang terbaru dah boleh guna Boost.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DG MARAINIH BINTISULAIMAN

    Mcm mna nak buat pembayaran tdk ada online banking pula dlm sistem yodoo

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    JOARY BIN BACHO

    Sudah daftar paypal, macam mana nak guna kn paypal?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Ya betul akan datang ada kaedah online banking..seperti komen2 saya yg lepas dlm thread ni, kemungkinan tapi tarikh dilancarkan belum pasti lagi..nantikan ok :)

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD YUSUF ISMAILBIN RAHMAN

    Masalah yg sama seperti diatas, mohon perbaiki masalah ini, mohon bayaran card tukar kepada top up atau bayaran tunai. Tolong

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest selamat datang ke Yoodo :)

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ELISYA IRDINA BINTI ASMAWI

    Nk aktif tak bolih

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AIZIL FAZIZI BIN ALI

    aduhh spoi la... nk byar xde debit n krdit cad la.. Mlas nk buat eh.. Npk nye kne smpan je la sim ni smpi brkulat kulat

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    X de Cara lain ke untuk bayar topup kerana saya tiada kad bank

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DG MARAINIH BINTISULAIMAN

    Mcm mna nak buat pembayaran tdk ada online banking pula dlm sistem yodoo

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • saya tiada acc bank..saya hendak bayar guna touch and go e wallet

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest

    Boleh saya tahu kad bank apa ?

    Dan buat makluman cik, selain pembayaran kad debit online, Yoodo juga menyediakan cara pembayaran melalui Online banking, Paypal, E- wallet (Boost, Touch & Go, Grabpay).

     

    Sebarang bantuan lanjut mengenai isu pembayaran boleh terus berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat:

     

    Cara untuk Live Chat:

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AIZIL FAZIZI BIN ALI

    Wow.. Yeyehh..t. kasih

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    kad bank sya tdak dpat d gunakan dlm yoodo .. boleh berikan sya cara pembayaran yg lain seperti bayaran ansuran cash atau ATM bankin mahupun cara lain yg mudah serta senang buat sya uruskan serta settlekan pembayaran dngan lbih senang,cepat & selamat ..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya xda kad bank

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Simpan saja lah sim kad yoodo nie kalau kad debit pun tamat tempoh

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    yoodo awk tambah lah buat ewallet kt shopee so senang sikit sebab saya tiada bank

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    BENNY MURDANY BIN SUNGDO

    Lemah pengurusan

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya berharap dapat membayar menggunakan topup yg boleh di beli di 7e seperti bayar celcom

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • saya tiada acc bank..saya hendak bayar guna touch and go e wallet

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.