Bagaimana saya nak buat aduan?

Komen

105 komen

  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Cadangan yang baik dari Cik MOHD ARIFFINBIN AB RASHID, harap Yoodo dapat pertimbangkan masa akan datang.

    Teruskan bersama komuniti Yoodo untuk perkembangan dari masa ke semasa dan sentiasa berkongsi cadangan & pendapat ya :) Terima kasih

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Hello yoodo admin.. Sim lama rosak dan sy dh order sim baru.. jd klu aktifkan sim baru ini adakah segala data langganan terdahulu akan Transfer ke sim baru ini...?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Assalamualaikum SYED RIDZUAN BIN SYED MAHAZIRMAHAZIR, jangan risau plan & langganan tidak hilang, cuma kad sahaja diganti baru :)

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ABU BAKAR BIN GAPAR

    Kenapa sekarang sangat slow..tengok video dalam fb pun sangkut..main ML lag..masalah betul la yodo ni

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya dah daftar dan aktifkan sim tetapi ada masalah kerana pihak yoodo menyatakan banyak pengaktifan simcard...bagaimana untuk saya menyelesaikan masalah tersebut..minta bantuan untuk selesaikan masalah ini.tq

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya dah daftar dan aktifkan sim tetapi ada masalah kerana pihak yoodo menyatakan banyak pengaktifan simcard...bagaimana untuk saya menyelesaikan masalah tersebut..minta bantuan untuk selesaikan masalah ini.tq

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Pakai 4g ke tak 4g sama je slow, main game lag lag. Selalu terjadi mcm ni setiap main game PUBG

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AHMAD RIDHZAL BIN SUPIAN

    kenapa rangkaian internet saya tidak boleh bermain game

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi sila hubungi Live Chat Yoodo untuk bantuan lanjut..tq

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Saya ingin membuat aduan dikawasan perumahan saya line kurang baik, line 4g ada 2 bar, bila saya bermain game online langsung tiada conection, kes ini baru je terjadi, sebelum ini line okay tiada masalah..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi cik TO_BE_DEFINED

    Segera berhubung terus dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat.

    Live Chat beroperasi :

    Isnin - jumaat = 9pagi - 9 malam

    Sabtu - Ahad = 9 pagi - 6 petang

     

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD FADHILBW MOHD AZHAR

    Line memang teruk area bandar baru perda ni. Sebelum ni pakai ok je, ni nak streaming netflix pun xboleh.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD BAKRI BIN ZAINAL ABIDIN

    Sy baru renew 31 hb 4
    Tp Harini dia sruh renew lg
    Bru s minggu guna rm40

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD BAKRI BIN ZAINAL ABIDIN

    Sy baru renew 31 hb 4
    Tp Harini dia sruh renew lg
    Bru s minggu guna rm40

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD SUKAIMI BIN AWANG

    Line interner xblh blahh mcm taikk... Pukimak

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ABDUL RAHMAN BINMOHD SAN

    Bila hujan coverage teruk sngat kenapa?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DEWI NURSYAFIKA BINTI ASMUI

    Kenapa sim yoodo saya digantung . Harap bantu saya untuk penyelesaian ini . Semasa saya activ kan sim ni elok je saya guna . Tp tiba tiba digantung kenapa ya ? Tolong ye bantu cepat , saya sudah bayarr untuk plan ini ..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    TO_BE_DEFINED

    Sy dah berjaya aktifkan pelan dan simkad..masalahya line masih blm dapat lg.. huhu.. mohon bantu segera

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Asal data basic habis je, pubg & app lain jadi slow? Kdg kdg tak dpt bukak pun contohnye tiktok, tolong berik penjelasan. Mcm takde guna je langgan pubg tp tak dpt main, mesti kena ada data biasa. Tiktok pun sama, dh lh aku langgan tp tak dpt on. Buang duit aku je

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.