Mana boleh saya cari kedai Yoodo?

Komen

44 komen

  • Avatar
    RAHIM BIN MOHAMMAD

    Sy dah cuba aktifkan, duit dlm wallet yodoo pn dh cukup. Tp port is rejected. Apa masalah? Ada bantuan x

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hai RAHIM BIN MOHAMMAD, antara sebab penolakan beralih keluar dari telko lama ialah contoh seperti mempunyai bil yang tidak selesai, pengenalan diri yang tidak tepat, akaun tidak aktif.

    Untuk kepastian tepat sila rujuk dengan telko lama & tanyakan pada mereka apa punca proses anda ditolak.

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AHMAD ABU REJAB BIN SALIM

    Woiiii.. ble nk smpi nye simkad aku.. nk dekt smggu lbh da tggu nie.. xabs2 shipped nye aje.. dri zimbabwe ke ap simkad bie delivery nye pon adoiiiiiu..

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi Yoodo Guest, sila berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat untuk memeriksa status pesanan simkad encik dengan syarikat logistik.

    Rujuk pautan ini untuk Cara menghubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat:
    https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/community/posts/360021341574-Cara-untuk-Hubungi-Agen-Yoodo-melalui-Live-Chat

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    HILMERIZA BIN YAACOB

    Hi

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD NORAZRUL BIN YUNOS

    Kenapa line yoodo sekarang makin slow ehh? Waktu pkp ni? Nak main game dan buka app lain pun susah, kalau waktu pkp ni dpt terima laa. Byk org main phone sekarang tp hari biasa? Pun sama jugak, berapa kali dh buat report tetap sama. Tlg semak semua report2 cust korang, alert kan!!

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD HASRUL BINSAMSURI

    Macam mana saya nak dapatkan simcard yoodo?

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi MOHD HASRUL BINSAMSURI

    Yoodo tiada kedai fizikal, simkad Yoodo cuma boleh order online sahaja secara percuma, pos pun percuma.

    Boleh gunakan link saya dibawah untuk order sim 👇

     

    Yoodo Referral
    Hey! You’ll​ get​ FREE​ 7GB when​ you​ sign​ up​ to​ Yoodo​.


    Just sign up using my referral link
    https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=lfqua4054

    OR enter my unique Referral Code lfqua4054 at the confirmation page when you activate!

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ARUM BIN SUSUN

    Morning,saya suda daftar tetapi gagal,port Reject.sy x ada hutang² dgn celcom.kini saya pakai digi pun tak ada hutang.Apa problem nya?

    Mohon bantuan Yoodo helpline

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi ARUM BIN SUSUN

    Untuk bantuan lanjut & penjelasan masalah proses MNP segera berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat.

     

    Cara Untuk Live Chat lihat gambar ini:

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FATIMAH BINTI AHMAD

    Da lebih 3hari sya beli sim yoodo...Kenapa belum aktif lagi masih terikat dgn telco lama..Bank transfer da tolak...Adakah yoodo scammer????

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Assalamualaikum cik FATIMAH BINTI AHMAD

    Esok pagi hubungi Live Chat Yoodo untuk bantuan lanjut ya.

     

    Live Chat operasi setiap hari;

    Isnin - Jumaat : 9am - 10pm

    Sabtu - Ahad & cuti umum : 9am - 6pm

    Pergi > https://support.yoodo.com.my/hc/ms?#community > skroll ke bawah sekali cari LIVE CHAT > tekan Live Chat dan mulakan chat dengan khidmat pelanggan Yoodo

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    BONNEY ANAK TANGM

    Macam mana nk tukar esim ke sim fizikal

    0
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Hi BONNEY ANAK TANGM

    Boleh buat melalui aplikasi Yoodo..

    1st order dulu sim fizikal..

    Sim sampai nanti buka aplikasi Yoodo > menu > aktifkan sim > sim fizikal > dan tukar ganti sim sedia ada.

     

    Untuk bantuan selanjutnya boleh berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat/Bicara Langsung pada waktu waktu berikut (lihat gambar screenshoot)

    0
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.