Adakah rangkaian Yoodo pantas dan diyakini?

Komen

38 komen

  • Avatar
    MUHAMMAD ZUHDIBIN AZEMY

    Dulu awal2 saya pakai yodoo ni line ok.... Skrng ni line slow dan kadang2 line hilang.... Nak send video lmbt.. Dlu pakai simkad celcom kekal laju Cuma kadang2 tu ada jgk line hilang...knp?

    8
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Kenapa line yoodo makin teruk sekarang nie area jengka, pahang. Buat hal saja la yoodo nie, rasanya dah dkt saya setahun pakai no yoodo nie tapi haram jadah, ingat kan power sangat,puiii, kepala anjing!!! Buat rugi je bayar unlimited 6mb + ads-ons lagi. Penipu punya yoodo. Mmg mula2 pakai yoodo nie fuhh rasa hebat tapi makin lama pakai makin ke rosak hpon aq dibuat nya, menyesal la aq pilih yoodo anjing nie.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Hi, jika ada masalah rangkaian harap dapat segera hubungi khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat untuk bantuan lanjut.

     

    Cara untuk Live Chat dengan khidmat pelangggan Yoodo:

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Hi MUHAMAD AMIN BIN RAMLEE

    Aktifkan kekal nombor lama atau nombor baru?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hi MUHAMMAD HILME HAZME BIN BAKHTIAR

    Area mana? Mungkin ada masalah liputan dikawasan tu.. apapun segera berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo untuk mendapatkan maklumat dari anda dan bantuan lebih lanjut.

     

    Cari butang Live Chat dibawah laman sekali, contoh screenshoot dibawah 👇

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Kenapa line yoodo makin teruk sekarang nie area jengka, pahang. Buat hal saja la yoodo nie, rasanya dah dkt saya setahun pakai no yoodo nie tapi haram jadah, ingat kan power sangat,puiii, kepala anjing!!! Buat rugi je bayar unlimited 6mb + ads-ons lagi. Penipu punya yoodo. Mmg mula2 pakai yoodo nie fuhh rasa hebat tapi makin lama pakai makin ke rosak hpon aq dibuat nya, menyesal la aq pilih yoodo anjing nie.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Hi bos. Kenapa sekarang yoodo makin slow tak sama macam mula2 pakai dulu, line.laju ..

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD NAZRI BIN LAZI

    Kadang kadang line yoodo slow dan tiba tiba tiada line. Ini bukan membantu tapi sangat menyusahkan semua pengguna sim kad yoodo

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Kenapa line yoodo makin teruk sekarang nie area jengka, pahang. Buat hal saja la yoodo nie, rasanya dah dkt saya setahun pakai no yoodo nie tapi haram jadah, ingat kan power sangat,puiii, kepala anjing!!! Buat rugi je bayar unlimited 6mb + ads-ons lagi. Penipu punya yoodo. Mmg mula2 pakai yoodo nie fuhh rasa hebat tapi makin lama pakai makin ke rosak hpon aq dibuat nya, menyesal la aq pilih yoodo anjing nie.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hi Nurazmi....report segera dengan team bantuan Yoodo ya.

    Report disini:
    https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/requests/new

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FEANDY BLASIUS

    Kenapa line slow sangat,makin hari makin teruk

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMAD AMIN BIN RAMLEE

    Tiada liputan langsung. Sim telah diaktifkan.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FEANDY BLASIUS

    Line hanya dua bar sj,line 4G nak main gme lag2 buka fb slow sangat,rasa mhu keluar dri yoodo ne

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AMIRUDDING BIN ARSHAD

    Sdh 4 Hari masi tidak bole

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHD SABRI BINABD RAOF

    Internet sangat perlahan...kadang2 langsung tiada ..tolong kerjasama baiki...topup2 mahal2 tapi tak boleh main

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FEANDY BLASIUS

    Kenapa line slow sangat,makin hari makin teruk

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MOHAMAD HAFISOL BINMASRI

    Line macam babi

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD HILME HAZME BIN BAKHTIAR

    Saya topup tenet sebulan unlimited 45 6mbps kenapa Hari ni dia jdi slow?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Hi Guest...proses port in mengambil masa 3-4 hari bekerja. Setelah berjaya barulah dapat digunakan

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Sorry to say yoodo line dari mula saya pakai line nie signal asyik problem je main game asyik lagg je dulu saya pakai umobile takdelaa seteruk nie. Maaf kalau ada yang terasa tapi tulaa yang saya alami.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FEANDY BLASIUS

    Kenapa line slow sangat,makin hari makin teruk

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    SABARINAFZAN BINTIBAHARUM

    Tolong, baru td line sy tak aktif sebab ada masalah payment thru kad debit. Tapi skrg nak login masuk tak boleh. Dah 3x tukar password tp tak boleh login. Macam mana nie?????

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    FEANDY BLASIUS

    Line hanya dua bar sj,line 4G nak main gme lag2 buka fb slow sangat,rasa mhu keluar dri yoodo ne

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Cik Sabarinafzan...cuba reinstall aplikasi, dan buat balik...pastikan key-in email betul, jangan lupa @email.com ....password pula jangan lupa huruf kecil besar, atau simbol jika ada..
    Dan paling utama connect internet dulu kalau nak buka aplikasi

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AMIRUDDING BIN ARSHAD

    Kalau tukar nombor sinyal langsung Tak Ada ka

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    MUHAMMAD JARIR BIN MOHD AZRI

    Internet saya sangat perlahan. Kadang2 sampai stress la. Pls yoodo

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hi FEANDY BLASIUS

    Area mana tu, sejak bila line tak ok ?

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    AMIRUDDING BIN ARSHAD

    Hari ke 5 belum aktif

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Kenapa line yoodo makin teruk sekarang nie area jengka, pahang. Buat hal saja la yoodo nie, rasanya dah dkt saya setahun pakai no yoodo nie tapi haram jadah, ingat kan power sangat,puiii, kepala anjing!!! Buat rugi je bayar unlimited 6mb + ads-ons lagi. Penipu punya yoodo. Mmg mula2 pakai yoodo nie fuhh rasa hebat tapi makin lama pakai makin ke rosak hpon aq dibuat nya, menyesal la aq pilih yoodo anjing nie.

    1
    Tindakan komen Pautan abadi
  • Avatar
    ZUL HILMI BIN SHARIFF

    Asal line ke 3G?terus internet connection lost dari pukul 8 malam semalam..sampai skrg dok 3G..aishhhh

    1
    Tindakan komen Pautan abadi

Sila daftar masuk untuk meninggalkan komen.