PMPL MY/SG/PH 2022

Comments

10 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Boleh lihat betapa jauhnya perbezaan mata antara Geek FAM dan pasukan ke 2 iaitu SEM9. Dalam masa sama mereka juga mengutip perfect score dalam bonus ranking dan melayakkan diri bersama 16 pasukan lain untuk grand finals πŸ‘πŸ»

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Berikut adalah 16 pasukan yang layak ke Grand Finals

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    Sejak saya turun Rank.. saya dah tawar hati nak bukak..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Push ranked balik iqbal.. dongibab

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    ID say macam kena Mark dengan Moonton.. perasaan saya je kot. Tu sebab saya buat ID baru.. huhuhu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    hehehe... Iqbal memang sure kena mark... Chang e nombot satu Taiping πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    *ehem* *ehem* nombor satu Perak.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Perghhh power. Ngendong saya bro Iqbal... plssss 😍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    No. Saya solo. Macam. Bond. James Bond. α•™( Ν‘Β° ΝœΚ– Ν‘Β°)α•—

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    camne pulak boleh borak ML kat sini... πŸ˜†.Β 
    Takpe nanti saya buka thread ML. Sebab sekarang pun baru start MPL

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.