Borak borak EPL

Comments

256 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Forest kalau habis musim dapat survive liga pun cukup la... πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Nampaknya, keputusan pra musim bukan ukuran sebenar untuk Erik ten Hag menilai keupayaan pasukan beliau. Kesilapan sama seperti musim lepas masih diulang lagi. Ronaldo pula masih tak tahu lagi masa depannya.Β 

    Untuk kelab London, Spurs, Arsenal, Chelsea dan juga Fulham. Permulaan sangat baik. Tapi tak pasti boleh kekal momentum yang sama terutamanya Arsenal. Kita tunggu samapai bula Disember πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    Selagi mu gunakan khidmat mctom and fred.jangan mimpi nak julang piala.harap sgt frenkie de jong dapat join mu masa terdekat ni.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    post macam ni kalo pending tak best. So saya ss je πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Jadual untuk perlawan minggu ke 3

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Menarik juga jadual ini. Selain MU yang menerima kunjungan Liverpool jangan lupa Newcastle vs Man City. 2 pasukan kayaΒ  πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    Park. Untuk point. Ha!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    Berdebar rasenye match mu liv.jgn kena lauk lagi dah la πŸ₯΄

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    glory-glory man unitedΒ 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Iqbal, kad merah πŸŸ₯ πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Azrul, Yang tak bestnya... Match 3.00am adoiiii πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    MU Vs Liverpool πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    MU tambah player... Ni kalo duduk kat bottom table lagi tak tahu la...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Nampaknya pengurus Chelsea dan Spurs iaitu Tuchel dan Cobte telah dikenakan denda sebanyak Β£35,000 dan Β£15,000 ekoran insiden luar padang selepas perlawanan kedua dua pasukan minggu lepas. Tindakan lanjut mungkin akan dikenakan dengan adanya lagi siasatan lanjut

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Respek la klopp πŸ‘πŸ»

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    60M tuu.. kalau lopek gak.. taktau la

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    Settle masalah cdm mu.harap erik xguna mcfred lagi lps ni.cepat2 bang kasem adapt epl gameplay

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Kalo lopek, jadi bench warmer je la πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    Nampaknye arsenal rekod bersih setakat 3 game ni.adekah invincible akan berulang 🀭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Azrul, awal sangat nak predict. Tapi kemasukan Gabriel Jesus dalam Arsenal memang lain gila. Kita tunggu sampai December baru kita nampak ada konsistensi atau tak

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    Nampaknye skuad tuchel terciduk.adakah harry maguire sangat diperlukan utk mengatasi masalah pertahanan chelsea?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF Moderator

    Semakin menarik.tunggu match pagi ni.adakah kedudukan mu akan melonjak ke atas liverpool atau rekod buruk terus menghantui skuad eth

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    Arsenal dengan Man. City.. nampak macam mengganas je..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL Superuser

    Chelsea nombor 8? Itu baru bagi saya.. kenapa? Dorang hilang motivasi ke?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Ok I'm ready for ManUtd to beat Liverpool tonight ...Β 

    haha mimpi pun okay la :D

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Adoiii jeff fan MU πŸ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    League just started guys. Have to wait till December to see if any team can maintain consistency. Squad depth very important.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Masa tu baru nampak team macam Arsenal atau Spurs boleh sustain. Untuk ManCity buat masa ni dah beberapa musim, nampak takde masalah

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.