Khidmat Pelanggan Melalui Whatsapp

Comments

14 comments

  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Bagus cadangan ni, mcm Airasia 👍

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Buat masa ni Yoodo ada community di whatsapp dan telegram. Semua info terbaru juga boleh dapatkan disana. Ada juga yang gunakan untuk buat aduan, tetapi lebih kepada bantuan ahli komuniti. Staff Yoodo ada juga disana. Buat masa ni, kalau tanya saya, live chat sudah memadai. Tetapi, apa apa cadangan boleh juga dikaji jika untuk kebaikan semua. Thanks Azrul atas cadangan anda 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE

    macam perna trial.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    “live chat sudah memadai” saya suka ayat ni. Boleh saya pinjam?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MOHDKASIM

    MACAM ASTRO

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Iqbal... Pakai je... Bukan ada hak cipta pun 😆.
    Buat masa ni komuniti kat whatsapp dan telegram aktif juga. Kalo ada promo baru ataupun network outage semua ada kat situ. Hanya situ takde live chat agent yang boleh bagi immediate response.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAH RIZAN NASUTION

    Idea yg bagus, live chat ni dah bagus tapi mungkin beberapa user tk perasan ada live chat dekat app yoodo ni sbb mostly app lain takde

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    WhatsApp support pernah ada, tetapi tak dapat sambutan hangat kot.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Yup Oppa. Seingat saya Yoodo pernah buat dulu...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Yes ! Dapat pinjam.. hehe

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Masa tu mgkin baru & tak ramai pengguna lagi

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Ya pernah ada. Hanya testing response. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SYAFIQ BIN REDZWAN

    Masalah skang ni line 4g tapi takleh nak guna data apahal ni adoi sampah betul laa

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    Ya Penah try.. Tapi support tak banyak.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.