Comments

1000 comments

  • Maaf guyss xdpt join panjang, line kurang memuaskan la celcom kat sini...😢

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Noob la harimau alasan line pulak. Selalunya bkn main memuja 🤣

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Harimau hilang taring ni 😆
    Anyway guys... Amirul, Rashid, Maarof... Thanks luangkan masa. InsyaAllah kita arrange lagi. Maarof pening main game ni 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Korg ada rakam tak game semalam ? haha..
    Tak dpt nak join smlm.. balik dr kerja , auto tidur

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tak rakam Daniel... sekarang nak promote discord channel tu je. Nak buat lagi aktiviti untuk komuniti Yoodo. Sebagai SuperUser saya rasa menjadi tanggungjawab saya untuk add value dalam komuniti ini... chewahhh 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MD APPLE MAHMUD

    Line ni mcm babi. mobile legend kalah terus sebab line kurang ok.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Apple ,
    Cuba guna fast.com , share download upload speed dkt sna ?
    Btw , sblm ne pernah guna celcom ? 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Mantap laa Dee..
    Mmg kau la bakal2 Community Manager akan datang..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tak boleh Daniel... tu Lyn punya tugas. Kita bantu je 😆. Daniel dan yang yang lain pun boleh je bantu. Kita kasi hidup community gamers dalam Yoodo ni.
    Apple sorry atas masalah anda hadapi. Ramai yang guna line telco sekarang kalau main game memang tak stabil. Bergantung pada kawasan anda. Cuba try tukar APN, mungkin result lebih baik. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Betul la line problem...😭😭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Amirul semalam layan Among Us pun terus keluar. Katanya network tak berapa ok. Kena pindah rumah lagi ni Amirul 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Network mmang xcantik smlm....😭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Rex nampaknya dah keluar dari TS. Sebak juga tengok video dia 😥.
    Rasanya pengganti masih belum announce. Amirul, try la 😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Kalau sy masuk confirm2 chicken game ke 100 baru dpt...🤣🤣

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Boleh tu Dee..
    sepa kata tak boleh jd C.Manager ..

    Btw , 
    Sedih juga tgk Rex left Team Secret..
    Tetapi , kalao tgk dkt page dorg..mcm Rex ne , akan join Team lagi kuat ..
    Jeng jeng jenggg

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Dari OnTheGo punya fb pun macam ada hint hint. Hopefully career dia berkembang 👍🏻

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    TSJ REX !
    Gempak weii nama dia hahaha..
    Ada chances dorg tu nak menang juara dunia TSJ..
    Tapi tulaa.. sma jak mcm TSMY , secara2 tiba underperform

    2
    Comment actions Permalink
  • Confirm rex akan mula mngalah kn team lama dy, tapi sekarang bnyk jgak ye team2 yg kluar n berpecah sebab ap ye? 🤔

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Rex dengan TS takde rasa tak puas hati pun. Mereka berpisah cara baik. Dan mungkin ada deal yang kita tak tahu.
    Team Secret ni adalah satu jenama global yang beralamat di US. Bawah jenama Team Secret ada Dota 2, Rainbow Six Seige, TS Malaysia (pubg mobile), Secret Jin (pubg mobile) dan macam macam lagi.

    Perpindahan pemain bagi saya bagus. Seperti sukan sukan yang lain. Setiap pemain mesti ada impian nak bermain dengan pasukan ternama. Dan pasukan pun kalau boleh cuba perbaiki setiap musim pasukan mereka bagi mendapatkan kejayaan. Bila pasukan berjaya, maka commercial value untuk pasukan itu akan meningkat 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Mungkin ad sebab2 tertentu, dan mungkin juga mereka mahu mencipta team baru yg untuk create player2 baru join kita xtahu kn

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yup, seperti saya katakan pada post sebelum ni. Tak salah player nak tukar team asalkan tak langgar kontrak. Dan semua team tengah nak cari chemistry. Diorang tengah sibuk scrim nak uji strategy yang sesuai. Sekali sekala aku layan juga scrim.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Cuba korg usha Scrim Team Thailand, China,Europe..
    Lagi seram dari Scrim Team Malaysia ..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya layan China punya Daniel... Itu pun sebab anak saya kawan dia yang introduce kat saya. Kawan anak saya tu layan PUBG China. Dia siap dah buat duit main PUBG 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Buat duit macam mana tu, streamer ke player?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Aslam, orang dari China bayar dia main dengan diorang... nak kata team/ clan tak juga. Macam carry diorang. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Aslam cara bayar tu lebih kurang mcm carry untuk up kn rank smpai tahap mana yg mereka nk tu mungkin kan dee?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Lebih kurang begitu. Tapi dia team up dengan diorang. Boleh la dapat beratus katanya. Hanya dia tak fokus sangat sebab nak SPM. Ada juga saya tengok dia main, memang dasyat la.

    1
    Comment actions Permalink
  • Try ajk by one dee kalau dy berani?
    Kalau suzaidee menang mmang xckup mkn la bdak tu....🤭

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Terbaik... Boleh pergi jauh lagi tu Dee, galakkan tapi study sekolah pun kena utamakan juga... e-sport sekarang pun sangat dapat sambutan 

    Budak² sekarang bijak cari duit, dengan game pun boleh buat perkhidmatan push rank :D kalau kat group codm ada beberapa orang aku nampak, yang buzy kerja takde masa main game sangat bolehlah upah servis mereka 

    1
    Comment actions Permalink

Post is closed for further comments because the limit of comments per post has been reached.