Gardenia Confirms Price Increase For Select Bread Items From 1st December Onwards

Comments

153 comments

  • Avatar
    FOO LYE HENG

    Kalau pakai bread maker, mmg senang. Tak payah tunggu2, bread maker buat semua ... haha.  Pakai saje voucher Lazada RM100 ... haha.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM ..my wife try homemade .. saya jadi test subjet..

    :(:( :(:(

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    kena tanya bos korang, Yoodo pun dah naik hadiah bulanan.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    At least nilai hadiah yoodo dah naik.. boleh lah bantu sikit.

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Betul tu Oppa, kena tanya boss. Kalau boss anggap kita aset dan syarikat perform, InsyaAllah gaji naik. Tapi dengan recovery lepas covid ni, ada kerja pun dah boleh bersyukur

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Gaji naik harga barang pun skli naik

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Sebelum ni bpe iqbal

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Kawal harga untuk elak tekanan berhubung gaji minimum, majikan beritahu kerajaan

    Bagi mengelak tekanan berhubung tahap gaji minimum, kerajaan harus mengawal harga barangan dan perkhidmatan, kata Persekutuan Majikan Malaysia (MEF).

    Presiden MEF Syed Hussain Syed Husman berkata, kenaikan gaji semata-mata tidak akan menyelesaikan masalah kewangan yang dihadapi rakyat.

    Ramai yang meluahkan keluhan di media sosial susulan kenaikan harga sayuran baru-baru ini.

    Seorang pengguna Twitter berkata, harga barangan keperluan asas semakin naik, namun isu gaji minimum masih belum selesai.

    Seorang pengguna lain berkata, seseorang yang memperoleh gaji minimum RM1,200 sebulan perlu bekerja dua jam dan lapan minit hanya untuk membeli 1kg kubis.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Setuju dengan artikel ni 👍

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Betul setuju...gaji minima naik x guna juga kalau brg semua naik..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Semalam baru beli roti gadiner

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Iqbal mana jual ini?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    The next community day meet up.. IQBAL boleh sponsor Burger IQBAL.. setiap orang satu.

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Ok je naik harga bgtu. Jgn la harga mlampau. 👍

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Let's hope Massimo and Mighty white will not follow.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Beli cap lain je 😜

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Lama X mkn..dulu selalu order ...kalau Ada member pegi kl..😁

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HANEEF HAZRAN BIN HAZMI Yoodo Staff

    Hmm why ah? Anip kalau beli roti biasa je, jarang beli yg mcm tu, at least harga tak melampau lah 😅

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Hi ANIPPP , anak saya suka butterscotch.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Anippp, Butterscotch and Tostem quite good

    Tak payah ucah kopi.. makan bergitu saja.. tapi sudah naik harga.. sekarang makan balik roti plain ucah kopi saja lah.

    :(

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Haah Butterscotch terbaik 👍
    20 sen ok la. Kalau naik RM 1.00 tu yg org tkr roti

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HONG CHENG YUE

    choco raisin my favourite :p

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thanks for the info Beh... 👍🏻

    Mungkin cost lain sudah naik. Tak lama lagi pengeluar roti lain pun akan turut serta naikkan harga.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Biasanya semua brands akan ikut kenaikan harga.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Kalau carwash kat rumah saya boleh naik harga dengan carwash lain yang berdekatan. Ini kan pengeluar roti yang network mereka lebih luas 😆. So, kita balik masa macam MCO... buat sendiri je roti kat rumah, homemade 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Gardenia Butterscotch !

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    NG SEA CHOOI hahahahahahah

    1
    Comment actions Permalink
  • ng sea chooi msty wife u slalu bising dkt u kn belum siap bt u dh rembat awal2😆😆😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Sy beli masimo je...

    1
    Comment actions Permalink
  • masimo pun sedap jgak tu ,tapi kalau nk lg sedap bolt sndiri maarof boleh campur kopi tongkat ali😆

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.