Kedai online Yoodo

Comments

50 comments

  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Hi JAFRUL FIRDAUS BIN JINAN TAIB.. Jangan lepas peluang join contest. Tunggu Yoodo announce Contest akan datang.. memang senang nak menang..

    Saya support candangan untuk Yoodo buat Kedai.. boleh bubuh ka Shopee juga..Β 

    Voted up..

    Β 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Terbaik πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Minta Yoodo buka E-Shop kat Shopee, ramai Yoodoers nak beli Tshirt, Face mask, dan merchandises πŸ˜‰

    3
    Comment actions Permalink
  • cadangan yg baik ni , kita setuju n sokong..

    done up vote😊

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAMAD SAIFULBIN MOHAMAD SHARIMAN

    Mantap. Haritu ramai kawan tanya mcm mana nak dapat facemask tu. Hahhahha. Barang limited edition tapi kalau ada dijual di shopee mmg ramai berebut sbb lawa sangat. Aku sokongggg

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAHROL BIN JAMAH

    Sokong setuju agree yang amat.. Sllu pakai org tanya, fuhh lawa la.. Mana dpt, join la Yoodo.. Kekadang, join yg biasa2 pun dh dpt reward.. If Yoodo buka e-shop dlm yoodo apps lagi lawa... Like amattt... 😎

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Sokong buka online Yoodo eshop. πŸ‘

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Oppa rasa Yoodo boleh juga Jual smartphone dan notebook dalam Ansuran ya, kan Axiata Digital dah boleh bagi loan πŸ“±πŸ“±πŸ“±

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    I strongly agree on this, i support 3000 x times πŸ‘πŸ’ͺ

    1
    Comment actions Permalink
  • setuju kalau yoodo bukak kedai sndiri dan khas kedai tu yoodo shaaja harap xde cupi2πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAHROL BIN JAMAH

    Mesti ada bukti buyer mmg guna Yoodo bru ngam mantap..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Tak perlu, open market je. Tu cara halus nk srh mereka guna yoodo kalau blm guna lgi. πŸ€”

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Upvote !Β Β 
    Lessagooo !

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAHROL BIN JAMAH

    Yelah kan betul juga hehe

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Sokong. Cadangan yang baik ni.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JAFRUL FIRDAUS BIN JINAN TAIB

    Setuju. Open market. Biar pengguna Maxis atau Umobile beli baju Yoodo sebab design atau graphic gempak.

    Untuk contest lak, design yang exclusive untuk pengguna Yoodo.

    Kalau face mask laku, Yoodo boleh buat banyak lagi design awesome.
    Selama ni pun ramai yang beli mask fabric contohnya Jovian, Rizalman dan top designers tanpa sedar diorang promote produk. Dah le beli pun harga mahal.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Buat je Yoodo Gank kat Tshirt dan Facemask, kalau boleh bintang futsal pun jadi πŸ˜‚

    1
    Comment actions Permalink
  • untuk user bt design gempak untuk non user bt yg biase2 jnji barang limited xde jual dkt mne2😁

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAHROL BIN JAMAH

    Apa2 pun tggu goodies malam virtualepak tu jga.. πŸ˜†πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Demand is very high among Yoodoers... so why not open a store. Hmmm maybe after this Yoodo need to create special department taking care of merchandise and its logistic (so more job opening from Yoodo πŸ˜†)

    Therefore I support this idea... common Yoodo, #yoocandooit πŸ‘πŸ»

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Betul lah, ramai peminat Yoodo ni user atau bukan user...Β  & Apa saja yang Yoodo tiada dengan segala pen, buku, payung, Topi, mask, baju & apa lagi? πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Patung YOODO ! XXL size

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Kalau Yoodo ada jual Custo ni ok juga ye... buat concept backpack ke... ala ala backpack dalam PUBG πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • xmnx bnyk la , ckup barang kelengkapan brand yoodo dan costume custo bg dkt sy🀣🀣🀣

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAHROL BIN JAMAH

    DANIEL AMBROSIUS yang tu setuju sangatt... Patung Yoodo XXL πŸ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SHAHROL BIN JAMAH

    MUHAMMAD AMIRUL betul.. Skali skala kan bukak open order.. 😊

    1
    Comment actions Permalink
  • kita akan bantu berikan sokongan agar smua merasaπŸ˜‰

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JAFRUL FIRDAUS BIN JINAN TAIB

    Nampak gaya demand dah ada ni.
    And frankly, Custo dolls boleh take off especially among girls (and guys). Buat variety sizes.

    And yeah, Yoodo kena buat cepat. Tak hairan kalau ada yang baca post ni, cukup modal buat sendiri merchandise Yoodo dan jual di Shopee sebelum Yoodo sendiri start jual.
    Sekarang ni nak custom merchandise macam gift items, t shirts semua tu senang bulk order dari kedai souvenirs.
    Murah lak tu.

    Apa lagi, Yoodo.
    Jangan tunggu lagi. Semua stock yang ada sekarang ni, boleh post up dalam Shopee. Sementara tu, marketing and graphic dept dah boleh buat designs after designs untuk market dalam Shopee.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Ckp org ke dotg nk buat semua tu ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Tu sebab Yoodo kena buka special department untuk merch...InsyaAllah akan ada pulakΒ  job opening πŸ‘πŸ».Β 

    Risau juga, takut lari dari landasan sebenar. Nak jual merch ke atau nak jual mobile plan πŸ˜†.

    Tapi, kalau tengok balik. Kedai kedai kat stesyen minyak kebanyakannya profit bukan jual minyak. Profit dari sales barang barang kat kedai tu... (roti, cokelat, reload tng, etc...)

    0
    Comment actions Permalink
  • ad betul jgak kata tu dee tu ,takut lari dari tujuan asalπŸ˜…

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.