๐Ÿฆธ SuperUser2020

Comments

30 comments

  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Congrats again to ALL the SuperUsers! And THANK YOU to all the ones we've had so far!ย 

    You guys are awesome!

    Btw, new labels should be coming in this week ;)

    6
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JAN JUN KAI

    Taniah kepada SuperUser baru kita ! Saya dulu pun banyak dibantu oleh veteran2x sini, thanks guys! Semoga community kita akan diperkuatkan lagi dan tolong user baru yoodo yang baru join.

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Thank You Yoodo and Jeff โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
    And congratulations to every Superusers, y'all is the Best Yoodoers. ๐Ÿ˜˜

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Tq๐Ÿค—.. dpt juga merasa.. superuser

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    Aslam, hashtag virtualepak tu salah la.. haha

    1
    Comment actions Permalink
  • terima kasih sy ucapkan kepada pihak yoodo dan jeff kerana sudi nobatkan saya dan rakan2 baru sebagai superuser ,dan terima kasih juga pada rakan2 yg banyak mmbantu dan menyokong yoodo tanpa henti...korng semua mmang awesome ,๐Ÿ˜Š

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Thnks to yoodo for selecting me as super user. Tanjui well safe.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Alhamdulillah... Terima Kasih semua atas sokongan. InsyAllah akan cuba yang terbaik sebagai salah seorang SuperUser.
    Terima kasih pada theJeff dan Yoodo kerana pengiktirafan ini pada saya dan rakan rakan komuniti.
    Tidak lupa juga tahniah pada SuperUser lain yang terpilih. Ada yang pernah saya jumpa dan ada yang hanya sahabat dialam maya ini sahaja, tapi macam dah adik beradik.
    Dan pada yang lain InsyAllah anda pun berpeluang menjadi SuperUser. Teruskan aktif dalam komuniti, dan post la seiklas hati. InsyAllah anda juga mungkin akan terpilih ๐Ÿ‘๐Ÿป
    Akhir kata, YNWA ๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • sy mula2 msuk community untuk sntai2 n cari kawan2 baru dan juga belajar lebih lg tentan yoodo ,xde pun niat smpai nk naik superuser ,tapi rezeki dh diatur kn dan terpilih kita terim dngn ikhlas hati ,insyaallah we try to the best for community n yoodo๐Ÿ˜Š....

    1
    Comment actions Permalink
  • mmang best community ni sbb dpt ramai kawan2 yg masuk air bnyk๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Astaga meng...sorryยฒ aku silap...thank you tegur ๐Ÿ˜†... Edited!

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Thank you yoodo jeff dan staf dan SuperUser yg terpilih.. Mari sama2 kita meriahkan komuniti kita. Kita semua di sini seperti 1 keluarga ๐Ÿ‘..

    Aslam lgi satu nama azizih tertinggal tu๐Ÿ˜„

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Thanks Yoodo and Jeff. Congratulation to all superusers. You are the best ๐Ÿ‘

    1
    Comment actions Permalink
  • aah kan maarof , kesian azizih xmention nama dy๐Ÿ˜…

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Azizih memang dah lama SuperUser last year lagi... satu batch dengan Beh Tong Yu & P.P Fong seingat saya

    1
    Comment actions Permalink
  • aah la betul jgak tu cuma nama je lain kn๐Ÿ˜… ,sy pernah jgak tngok tapi ingt2 lupa ,bila aslam bgtw bru flashback balik๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    Hi mirul syg
    **Masuk air byk hahaha

    1
    Comment actions Permalink
  • hai apek bucukkk๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Yeke.. Baru tau azizih superuser sblm ni.. Mungkin acc lain kot kan..

    Ok aslam๐Ÿ‘Œ

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Tahniah Semua..

    Ya Maarof begitulah ceritanya. ๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • azizih ni diam2 ubi berisi ye maarof๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    haha... sikit-sikit ja isinya Amirul.

    1
    Comment actions Permalink
  • walaupun sikit anda juga dikategorikn otai๐Ÿ˜

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Orang lama ni (OL)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Noted with thanks ๐Ÿ˜Š

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    TQ theJeff and Yoodo

    1
    Comment actions Permalink
  • NOTED JEFF!๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HONG CHENG YUE

    Congrats to all the new superusers๐Ÿ˜Š

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thanks Jeff, Yoodo and the rest of the community for your kind and continues support.... ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.