Comments

149 comments

  • Avatar
    FOONG RUI BIN
    ย 
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOMย organize, siap dengan ayam KFC.
    ย 
    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Hmmm kalau Yoodo organize watch party ok juga... ๐Ÿ˜†๐Ÿ‘๐Ÿป

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    spain out ke?

    1
    Comment actions Permalink
  • Spain dah lepas suku akhir

    1
    Comment actions Permalink
  • Watch party nak kena kat cinema dee..baru best.sy penah terpilih tonton final wc france vs croatia dari shopee.best tu tgok kat gsc pyramid.dapat jumpa player2 kebangsaan

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Dee aku on kalau discord...

    Geng malam ni & pagi nanti

    ย 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    Jangan bersedih wandy..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Alamak baru login community... harap next time kita boleh try on live kat Discord. Kita buat watch party.
    Ok nak sambung layan team wa... kampung wa kat Liverpool. Ingat masa kecik kecik selalu lepak kat Anfield Road. tapi kalo England kalah takpe... awek wa orang German ๐Ÿ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Selamat pulang 2 - 0.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    2 tonggak utama pasukan England memberi sumbangan. Sayang, kalo muller jaringkan peluang keemasan tu mungkin keputusan berlainan. Anyway, ini last international tournament untuk Thomas Muller. Dengan 1 World Cup medal bersama mereka ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    Football #iscominghome haha ok la I stayed up to watch, atleast they won lol

    1
    Comment actions Permalink
  • Frust betul la.england pun xboleh makan.teruk sgt ni.masa friendly match dah tau skuad germany yg dibarisi player muda kurang pengalaman utk tournament besar.apapun tahniah england.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    German rebuild balik squad mereka. InsyaAllah akan gegarkan balik tournament besar. Tapi mungkin masa untuk Joachim Low untuk beri ruang pada jurulatih lain.ย 

    1
    Comment actions Permalink
  • Lepas golden generation spain, kini giliran german pula.lepas ni muller, neuer, hummel dah xde lagi kot.harap pelapis dpat bg impak utk tournament akan datang.masih xlalu makan ni.hmm๐Ÿ˜ฅ

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Ambik masa juga untuk rebuild squad mereka. Joachim Low ambil masa hampir 8 tahun untuk jadikan German Juara Dunia. Itu belum campur lagi masa dia jadi assintant pada Klinsmann. Jadi untuk peminat German. Jika anda penyokong sejati kena faham, bukan sekelip mata nak dapatkan keputusan. England sampai sekarang pun masih takde gelaran juara untuk semua tournament sejak menang Piala Dunia 1966

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Jom tengok perlawanan malam ni dan pagi nanti

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Baru nak tidur... Terbuka pulak thread ni ๐Ÿ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Italy v Bel aku tak tengo habis.. tetido... TV yg tengo aku

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    Italy ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น lawan Spain ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ธ nanti

    1
    Comment actions Permalink
  • Dua2 match padu.puas hati tengok

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Syok layan tengo match Denmark v Czech pagi ni... golยฒ hantaran jauh semua cantik. Ok next, Eng v Ukraine...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Denmark menuju ke semi. Kalau Denmark menang tournament ni Schmeichel boleh ikut jejak langkah bapa dia ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Pagi nanti jangan lupa geng Italy vs Spain 2:30am

    2
    Comment actions Permalink
  • Match best ni italy spain.adakah italy akan kekalkan rekod 31 match tanpa kalah.adakah spain akan memusnahkan rekod italy.sama2 saksikan

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    harap spain menang hahahaa

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Kalau dari current form, peluang Italy lebih cerah. Menarik juga tournament kali ni. 3 bekas juara dan satu pasukan yang selalu over-rated ๐Ÿ˜† masuk semis ๐Ÿ‘๐Ÿป

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Wow satu permainan berkualiti tinggi oleh Italy dan Spain. Spain betul betul menguasai permainan tetapi nasib tak menyebelahi mereka. Dan goal dari Italy dan Spain bagi saya satu jaringan yang sangat cantik, terutamanya goal pendahuluan dari Italy ๐Ÿ‘๐Ÿป. Jadi kita tunggu pasukan mana yang mereka akan jumpa di Final. England atau Denmark ?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Terbaik game semalam.. tak sabar tunggu malam ni pula, walaupun England ramai orang predict menang, tapi bola itu bulat ๐Ÿ˜ kita tengo samada ada keajaiban dan kemenangan menyebelahi kepada Denmark?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Betul Aslam, game semalam pun ramai predict Italy menang. Walaupun menang tapi Spain betul betul control game. Tapi game semalam sebenarnya betul betul high level ๐Ÿ‘๐Ÿป

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FAHIM ANATIBINTI SULAIMAN

    tula semalam predict italy menang tapi menang penalty pula..luck tak menyebelahi spain, good game anyway.

    mungkin ramai dok maki2 morata sampai kena tempias gagal penalti hahahaah

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.