Comments

22 comments

  • Avatar
    NURUL HUDA BINTI MAT SAAD

    yoodooooooo
    dh knpa lama sangat ni line x da

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NORASHIDA BINTI ABUHASSAN

    Me too sis. I ingat phone i yang problem. Dah reset network pun sama.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NOOR AYUNI BINTI MAT ADAM

    Hello dari semalam lagi takde linee. Renew plan duit dah kena potong tp still takde linee😓

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD AMIR BIN HAMZAH

    kat gebeng pahang pon takde line ni.

    1
    Comment actions Permalink
  • hey sampai bila tade ni . nk buat kerja susah

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HILDA RIRAK ANAK SOLAIMAN

    Saga ingat phone problem, Rupa ya mmg takda line yoodo ka?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD NIZAM BINSHAKRI

    yodoo cm taikk...data unlimited atas tp slow nk mampus..skg plk langsung xde internet...kjp ada kjp xde...aku ingat u-mobile je trok..sama jgk

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DIN BIN MOHD SABRI

    tu la dari semalam tade internet.. mcm mana nak buat kerja.. nk send wasap pun tak lepas (kuantan)

    1
    Comment actions Permalink
  • Org ada online class utk kelas matrik dan asasi, takleh masuk sbb takleh access data aduiiiiii!!!!!

    1
    Comment actions Permalink
  • Tengah tengok bola smlm tetiba line takde .. mcm pukimak betol yoodo sekarang nii .. kerap sngt dah jadi

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Tsk tsk tsk, tidak perlu guna ayat mencarut terutamanya “pukimak”. Mohon sila hormat wanita yaa..

    0
    Comment actions Permalink
  • Internet xda, call pun xda line.. Apa ni.. Emergency ke apa mcm mana..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHAN HAONG PIN

    I don't know what your company is doing, and there will be no notification for network maintenance. I have been without the network for a few hours. You don't know how much I have lost. You have been doing things like this. I will change to another company. Don't force me to go online to social media and tell the world to beware of joining your company, then you will feel what a heavy loss is. Don't underestimate the power of the network!

    Saya tidak tahu apa yang syarikat anda lakukan, dan tidak akan ada pemberitahuan mengenai penyelenggaraan rangkaian. Saya telah tanpa rangkaian selama beberapa jam, dan anda tidak tahu berapa banyak yang saya telah hilang. Anda telah melakukan perkara seperti ini, jadi saya akan bertukar ke syarikat lain. Jangan paksa saya untuk melayari internet ke media sosial dan memberitahu dunia agar berhati-hati dengan menyertai syarikat anda, maka anda akan merasakan kerugian yang besar. Jangan memandang rendah kekuatan rangkaian!

    3
    Comment actions Permalink
  • Again n again. Worst telco i ever used. Give back my money.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHAN KHIN SIN

    No internet and cannot make call. Why such a service?

    Sistem pakai manual ke? Hari ini hari pekerja, semua pekerja rehat?

    :)

    1
    Comment actions Permalink
  • My network got problems since last night. Tengah push ace ni yoodo. Jgnlah buat hal 😭

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ZARUL ADHAM BIN MUZAFFAR

    nak huat keje pun susah.. aduhhh buat hal la buudo ni..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    IQBAL

    Wow, CHAN HAONG PIN, wise words bro.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ARIF BIN MINANG

    sgt menyedihkan perkhimtan yodoo ni ..byk kerja yg terbagkalai..akibt drpd line..kita tersa tawar hati utk kekal dgm yodoo...yg line sgt mgecewakan..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHAN Y LOON

    Many times already. Yoodo never have backup plan when doing upgrading works. so far other telco don't have issue even when upgrading. I'm gonna stop using Yoodoand change to other telco.... 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FELICIA ESTAFANIA IMAU

    Haritu cukup sekali aku hantar practical work lambat dkt lecturer aku sbb masalah network ni. Bye2 Yoodo👎

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AHMAD FARIZ

    #yoodo sampah im changing to tune talk. Same line better service unlike this stupid shit yoodo

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.