Masalah pada mesej

Comments

9 comments

  • Avatar
    MOHAMAD AZRUL SHAHBIN MAT YUSOF

    Boleh ajukan aduan anda melalui live chat..

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR FATIN LIYANA BINTI BASRI

    Morning

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NUR FATIN LIYANA BINTI BASRI

    Cm mana nk live chat.. X jumpa pautan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HONG CHENG YUE

    Morning Fatin, tekan ja bantuan/ help pastu scroll ke bawah ada butang live chat

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Yoodo sekat sms kepada 5 digits sebab protect Yoodoers dari terkena billshock.

    Sila hubungi Xiaomi/Google untuk alternative solutions ya.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Hi NUR FATIN LIYANA BINTI BASRI, cara live chat.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG CHONG GHEE

    hope live chat can help u.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Richee, masalah ni memang pernah diutarakan dahulu. Saya pun tak dapat nak kesan apa puncanya dah banyak saya baca kat web tapi tiada penyalesaian. Adakah masalah anda sama seperti ini? 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    lynfunks Community Manager

    Selamat Pagi RICHEE TAYU ANAK MARTIN, tolong contact ejen kami melalui live chat (dalam app/website just scroll sampai bawah ada option untuk live chat). Hopefully mereka dapat tolong selesaikan problem ini! 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.