Comments

8 comments

  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Mksdnyer kurangkn mcm mana ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WONG MENG JIAN Superuser

    Sila pilih pelan sendiri yang sesuai, boleh ambil unlimited 3mbps kalau ada bajet.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Akan diturunkan kalau ada promo.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Welcome to Community KHAIRUL NAZIR BIN SAINI

    Khairul boleh pilih sendiri plan & harga pada bahagian "ubahsuai pelan anda", kalau pilih dalam "pelan-pelan popular" dia akan ikut harga dan plan cadangan yang ada dalam tu

     Yang hijau tanda anak panah dalam gambar ni 👇

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    KHAIRUL NAZIR BIN SAINI

    dah try tpi nak bujet rm30 jer... haha

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU Superuser

    Hi KHAIRUL NAZIR BIN SAINI, kalau lite user pilih 20GB dan 50 mins call , hanya RM25 saja.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    Sekarang ade promo Rm20 20gb.. Btw wc to komuniti

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    KHAIRUL NAZIR BIN SAINI

    ok dah langgan yg 20gb rm20 tu...high speed 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.