Comments

123 comments

  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Hi MOHD FAIZ BIN MD TAIB. Kalau pilih RM12 untuk 2000 min itu semacam unlimited...

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JAN JUN KAI

    Ya MOHD FAIZ BIN MD TAIB , call time 2000 minit tu sama dengan 33 jam tu, saya rasa tak lah sampai mahu call 33 jam dalam 1 bulan, sekarang pun boleh pakai wi-fi or data calling, jimat lagi. 

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Yoodo punya point dari dulu 2000 minit seperti unlimited. Betul tu. Tapi kalo dah alang alang macam ni, apa kata Yoodo kaji bahagian ni. Bukan apa, manusia suka dengan ayat unlimited, jadi cuba kaji balik pakej panggilan. Tengok purata yang ambil pakej 2000 minit ni. Habis ke atau tidak dan macam macam lagi. Jadi saya upvote untuk suggestion ni .

    1
    Comment actions Permalink
  • done up vote , sy pun setuju jgak dengan cadangan ni....

    2000mnt bnyk tapi kelebihan untuk orng yg berbisness mungkin ckup2 atau xckup ,xsmua yg pkai untuk bisnes purata guna kn yoodo ni untuk gaming atau movie je 😅

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Haha.. Ya just change the 2000 minutes to unlimited.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Saya kongsikan screenshoot sesi soal jawab Plan Unlimited > CEO Tuck Mun bersama pengguna tempohari dalam Twitter Yoodo

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Ya sekarang unlimited data plan. Tahun depan more unlimited plan lagi 👍

    1
    Comment actions Permalink
  • kasi vote ramai2 mne thu dpt lg yg gempak ke kn😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG PENG PIAW

    Kalau cakap dengan honey yang baru-baru terpikat, satu hari 5 jam baru cukup.

    5 x 60 x 30 = 9000 minute

    Unlimited => 10,000 minute.

     

    1
    Comment actions Permalink
  • p.p.foong rse nye zaman sekarang dh kurang call biasa berjam2 walaupun couple , ad call berjam2 pun dyorng akan gunakan internet calling je seperti wassap dan apps2 yg lain , lebih kepada internet bukan call juga tu😅..
    klau call biasa ni kebanyakan orng guna untuk bisness dan juga call orng tua di kampung kurang2 pun dlm sebulan msty xkan cecah 2000minit tu😅

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Skrg kalau bergayut byk guna ws boleh nampak muke😆

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Hahah... Pandai MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN..Dulu suara.. sekarang kena ada suara dan video sekali.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Bila boleh ada hologram pancar dari handphone?

     

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Like this.......

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    Saya 100 minit pun tak habis pakai sekarang haha..

    Mantap tu FOONG RUI BIN

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Foong rui bin
    In 2050 maybe ? 🤔

    1
    Comment actions Permalink
  • foong rui bin baik pkai projector je😅😅😅 ,besar pun besar view nye

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Kalo calling ..
    Brapa lama baru call auto disconnect ? 

    Kalao Maxis 
    2 jam auto disconnect

    Umobile 
    Mcm lebih dr 2 jam

    Digi 
    Tak tau

    Yoodo 
    Tak tau 

    Celcom
    2 jam juga

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    We have Unlimited Calls..

    RM 12

    FUP : 33hours 33mins

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Thanks Jeff !

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS

    mantap tu kalau boleh habiskan

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Azizih , Saya rasa kau boleh tu habishkan 33 hours 33 min

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Ni rekod terbanyak penggunaan mak aku.. beliau memang heavy user kalau buat call..faham²lah 😁

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    JAN JUN KAI

    Nice sharing of calling minits from your mum DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI , i belive our dear mums always have the longest call duration in the family ! 2000 mins only 333 mins used, suruh aunty jangan jimat, call saja. Hehehe

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DANIEL AMBROSIUS

    Jan Jun Kai..
    Yes true .. Mums always have the longest call duration ( per call 10-15 minit average ) 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hahaha true Jan Jun Kai..saya kata pakai saja jangan risau tidak habis punya :D

    Mak selalu call cucu-cucu dia, family, & kawan² dia...

    1
    Comment actions Permalink
  • thanks jeff for info...

    aslam 2000mnt pun xhbis dlm masa sebulan tu havy user bukan biasa2😅 so xpyh dh kot unlimited call😆

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    2000minit xtau call smbil tidur ke ape 😆

    0
    Comment actions Permalink
  • biasa nya orng bisness n orng2 tua slalu pkai call banyk2 mcm kita ni wassap je mudah🤣

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Betul tu.. Call pun jarang.. Kalau call pun bang beli kan tepung ngan gula 😆

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.