How bout a Virtual/Online Community Day this year? Since covid-19..

Comments

422 comments

  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    YAY for me..Can Screen movie on-line.. and have a chat opening up for all to comment + joke.. 

    Just a suggestion.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Below is my researches for online community day references.

    Google Meet / Zoom / Cisco Webex is NOT ideals as users need to download additional apps and not-user friendly for first-timers. Beside that, only 100 - 500 participants is unable to meet large virtual events.

    Instagram Live / Tiktok Live / Twitch / Younow is NOT popular among Malaysians and lacking features of computer supports and no RTMP supported. *Instagram Live lasted for 1-hour session limits

    Both Facebook Live and Youtube Live is popular among Malaysians and it's very USER-FRIENDLY for mostly Malaysians. 

    There is 2 options:
    Either using 2 notebook with webcam live streaming for free, connected LAN RJ45 cable for stable internet connectivity and low latency. *Facebook Live lasted for 8 hours streaming while Youtube Live lasted for 12 hours.

    Alternatives using Live Streaming Apps which sharing both Youtube Live and Facebook Live in same PC and streaming thru many cameras at same time, example a Live Events and Game Battling, possible to run a quick company tours while introducing Yoodo CEO and Staffs too. Or visit Yoodo Gank Live Gaming Scenes is a good ideas. Lastly, Live Streaming along next-round MBO's Community Days as Halls capacity was not limited, share the JOYS with whole nationwide Yoodoers at same time.
    For examples: https://manycam.com/blog/go-live-on-facebook-and-youtube/, https://www.xsplit.com/

    Conclusions, Live Streaming is getting easier and cost-effective after covid-19 pandemic, hopefully Yoodo can taking advantages and sharing joys with nationwide Yoodoers in coming events, thanks.

    Cheers, #YouDoItBetter

     

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Dia nak belanja Nescafe Tarik tu..

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Boleh lah azizih.. tapi bali best jgk tempat view dia cantik² sgt 😍

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Ok jgk tu faris asal dpt merasa..

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Faris duduk ada gaya macam Leonado Di Carpio dalam cerita 'The Beach'  👍🏻

    3
    Comment actions Permalink
  • sy sebenar nye tringin nk ke satu tempat ni , drpd dlu niat dh ad cuma modal je xde lg😅 ,tempat yg smua orng ingin pergi iaitu kota madinah kawan ad bgtw modal yg diperlukan dlm 10k dan ad 3package so kita boleh set nk package yg mna , kalau bt tabung travel tu better tabung tu sy bt untuk ke kota madinah je😅

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Sungkai mari..

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Thank linknya suzaidee.. Jom ke sebelah

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Yap new normal, new community day. More member can join together around the Malaysia. Virtual games? Facebook lives? Live concert 🙌?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    jeff buat live fb nanti kami komen.. main lucky draw..

    2
    Comment actions Permalink
  • Mantaplah oppa. Buat research tu.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Jangan guys... Pening kepala Jeff nak layan korang 😆. Minum la air yang P.P. Foong rekomen tu 😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Permanently deleted user

    Tahun ini Takda Community Day, cuma online meetup je ada. 🙄

    2
    Comment actions Permalink
  • Online Meetup pun kita layan ja lah.

    👍👍👍

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Nak buat macam mana, kuta ambik pendekatan yang terbaik. Kita anggap ia norma baru.
    Kalau ikut hati jumpa bersemuka lebih seronok. Nak tengok juga muka yang suka bahankan wa 😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Haha... nak open table ke tu Suzaidee?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Suzaidee tgh berangan kt Kuta, Bali tu 🤣🤣🤣🤣

    2
    Comment actions Permalink
  • bukan rashid ,suzaidee tngah gigih usaha nk mkn ayam tu😆

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Ya bali byk babi. Kt mana2 pn byk. Nk cari mknan halal tu 1 kerja juga

    2
    Comment actions Permalink
  • Mantaplah Faris travel sampai Bali.. 😂 Indonesia ni baru sampai di Nunukan. 1 jam lebih ja dari Tawau. Masa tu pergi Jamboree Cabang Nunukan.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Jakarta tu sesak sgt jemm.. baik pergi Bandung atau Yogyakarta. Hehe ok sikit tak jem.

    2
    Comment actions Permalink
  • Mantap Faris...👍🏻👍🏻👍🏻

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Bila nak repeat faris ?
    Berapa package smpi ke nusa penida tu ?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Tunggu la covid reda. Baru repeat hehe.
    Dulu amek pekej rm181 1 hari ke pulau tu

    2
    Comment actions Permalink
  • Mantaplah rumah atas pokok tu.. Menginap di situ ke Faris?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Rashid tu pekej beli kat klook jer...
    azizih tak lah haha.. rumah tu hiasan utk pelancong bergambar jer 😂

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD RASHID BIN MAHMUD

    Bli pakej tu, mcm mna nk guna. Cuba bg contoh

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    pekej tu nanti dia bawak round 1 pulau, selama 1 hari, transport , makan semua dah siap. bawak diri je tingal

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Nice pemandangannye faris

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.