Comments

27 comments

  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Salam rahimah... ini antara butiran tnc email yang saya terima: -

    ----------------------------------------------------------------

    Terms and conditions
    1. The Yoodo PUBG Mobile in-game shirt code is only redeemable by Yoodo users who purchased the 20GB PUBG Mobile Add-On.
    2. The Code can be redeemed by both new and existing users of Yoodo.
    3. The Code shall be valid for 60 days from the date of redemption and must be redeemed by 31 August 2020.
    4. The Code is valid for a single-use and is not transferable to another user.

      ----------------------------------------------------------------------

      Jika anda antara yang layak, boleh hubungi Yoodo via Live chat. Macam Aslam kata, mungkin ada delay. tapi macam manapun contact Yoodo untuk kepastian.

      Bila dah redeem hangan lupa post dalam thread ni ye ๐Ÿ˜
      https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/community/posts/900001331266-Borak-borak-PUBG-dan-COD?page=2#community_comment_900000592323
    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Ok aslam.. Nnti aprove ๐Ÿ˜‚

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ZAFYRUL SHAZWAN BIN SUHAMI

    Nnty kalau dh dpt kode untuk redeem kene isi kat mane?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Nama pubg ke ni aslam..mantap fu..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Sy pun baru redeem td selepas 4 hari reniew bru dpt email kod kalau nk cpt boleh terus live chat

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Nama acah acah je suzaidee ๐Ÿ˜‚

    2
    Comment actions Permalink
  • cuba cek dalam email.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Hi Zafyrul...

    1st buka PUBG ambil id profile yang nombor panjang tu, copy atau salin dikertas.

    2- Buka email dari Yoodo yang ada code redeem tu, copy juga code tu...lepas tu ada link dalam email yang tu open guna browser

    3- sudah masuk browser dengan link dalam email tadi.. ada ruangan petak dalam tu bacaยฒ betulยฒ dan isi id profile dengan kod redeem tadi...lepas tu submit.

    4. Sudah submit, then keluar semua.. buka apps PUBG balik > cek dalam inbox untuk claim skin Yoodo yang sudah redeem. Tu saja...

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    nama aslam dah lain pulak ye ?

    1
    Comment actions Permalink
  • Zafyrul...berkenaan code tu sila berhubung dengan khidmat pelanggan Yoodo melalui Live Chat untuk periksa lebih lanjut ya. Memang lambat sikit dapat code redeem tu sebenarnya.

    1
    Comment actions Permalink
  • Faris, biasalah otai.. ๐Ÿ˜‚

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Boleh tukarlah nama korang dalam edit profile, tapi nama tukar tu tak permanent..dia akan balik normal kalau kita logout sendiri atau sistem auto logout dalam beberapa tempoh

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MVHAMMAD AKHMALB N NAN AZMAN

    Macam mana nak dapat code tu

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    Tu la aslam.. Penah jgk tkr tp tertukar balik.. Tu tgk aslam dah kembali ke pangkal jalan dah. Haha

    MVHAMMAD AKHMALB N NAN AZMAN scroll atas aslam ade tunjuk cara..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    wow!!! maarofkiller... dasyat ๐Ÿ˜†๐Ÿ‘๐Ÿป

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    daysat nama tu... pemb*n*h hahah

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    KHAIROL FITRI BIN RUSMIN

    Asalam kenape saya belum dapat email redeem jersey in pubg

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Hi Khai is back, sila rujuk kepada live chat agent untuk semak masalah ini. Okay.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    waalaikumsalam Khairol, kalau masih tak dapat redeem code, try contact Yoodo via live chat. InsyaAllah boleh settle :)

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Hi RAHIMAH BINTI LATIP, adakah hadiah untuk pemenang? Tetapi sebarang soalan boleh rujuk kepada live chat agent untuk bantuan.

    ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    cuba tanya suzaidee.. dia pernah radeem

    0
    Comment actions Permalink
  • Rahimah hubungi Live Chat Yoodo minta check...aku hari tu pun lewat sikit terima, dalam 5 hari baru dapat email tebus kod

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    ZAFYRUL SHAZWAN BIN SUHAMI

    Saya redeem code tu blm dpt lgi..mcm mane nk dpt ye?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Guys, untuk yang belum terima redeem code, anda perlu langgan pada 'PUBG add on' yang Yoodo tawarkan. Jika anda sudah langgan, sila hubungi Yoodo via live chat untuk dapatkan keterangan lanjut dari mereka.ย 

    0
    Comment actions Permalink
  • Sudah add..approve aku maarof the killer

    Guys, kalau dapat kod redeem lebih korang claim saja lagi macam biasa tapi skin tidak bertambah helai, cuma bilangan hari bertambah...aku baru redeem 1 lagi semalam, dia jadi 98 hari campur dengan baki hari yang dulu

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Oh saya dapat sekali je... Kena mintak ni... Ataupun diorang bagi pada sifu sifu PUBG je kut ๐Ÿ˜†

    0
    Comment actions Permalink
  • Aku ada dua line langgan internet 20GB, so sekali la kan langgan PUBG terus lagipun free..so aku test semalam yang baru masuk & belum ditebus :)

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.