Saya Harap Selepas Ini Ada Data More Than 100GB. Sebab saya buat live tak cukup 100GB sebulan.

Comments

19 comments

  • Avatar
    Permanently deleted user

    Sokong ni, Lagipun 5G tengah on the ways juga...

    Live Streaming bukan limit 4 jam per sesi ke?

    Ingat ambil sekali 20GB addon Facebook/YouTube, RM5 je

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Ya sokong. Kegunaan data bertambah dengan cepat selepas MCO. Jika ada promosi 100GB data memang boleh membantu live streaming. πŸ‘

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    SABRI BIN SHAHAROMΒ thanks for the suggestion!

    Live Stream on FB ke YT? either one, the use the Add-on skali la, cheaper also ;)

    3
    Comment actions Permalink
  • Wah mantaplah buat live setiap hari SABRI BIN SHAHAROM . Boleh share link di sini nanti boleh kawan komuniti tengok live.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Setuju. Dan cadangan saya Buat masa sekarang ambil 20gb data dan add on fb 20gb itu bole menjimatkan data sabri sebab byak guna fb.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    sy pun bersetuju dgn thread ni..
    live ape tu share link skli mne tau bleh support SABRI BIN SHAHAROM

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SABRI BIN SHAHAROM

    Di Fb cari MvpBlack.
    Saya streamer baru.
    Nak harap data 100GB memang x cukup.
    Susah nak topup 98x3 sebulan mati tak mampu saya .. itu la saya berharap korang semua share share la cadangan saya ni.
    Kalau dapat adakan data package 100GB - 300GB dgn harga menarik insyaallah boleh auto beli geng. Harap yoodo pertimbangkan cadangan saya . Fans number 1 yoodo sebab kawasan saya coverage lain takda selain yoodo . Congest takda , mantap

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    terbaik mvpblack..dh dpt income ke dr facebook..

    byk jgk ek modal nk buat live 5jam dah 6gb data mkn..

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Cadangan menarik... saya support πŸ‘πŸ»

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    suzaidee bile nk buat streaming fb pulak 😊

    1
    Comment actions Permalink
  • Mantap line Yoodo di tempat SABRI BIN SHAHAROM.

    πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    Suzaidee dan Maarof jangan lupa cari dan support mvpblack ya.

    1
    Comment actions Permalink
  • sy mnyokong klau itu yg terbaik....tapi tuan boleh je add on data untuk FB, atau yoodo boleh bt add on streaming fb sahaja klau boleh laπŸ˜†πŸ˜†

    2
    Comment actions Permalink
  • mantap juga tu plannya 100GB+20GB facebook add-on

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    wow gamers hehe.. boleh join yoodo gank

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Wah... otai gamer πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ». Terima kasih support Yoodo πŸ‘πŸ».
    Azizi, belum lagi berkesempatan untuk buat live streaming. Tunggu masjid dan surau dibuka baru ambil pakej add on fb untuk buat live streaming. Tapi idea untuk 100GB ni menarik juga terutama untuk pengguna yang tiada perkhidmatan internet seperti UniFi ataupun vloggers yang selalu buat streaming

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    mne yg baik sy setujuπŸ‘

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SYAHMI BIN AHMADRODZI

    Tudia pnya guna. Baik guna wifi saja.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN

    Mantap a...kan best yoodo Kasi tripple qouta lagi..mcm aritu

    2
    Comment actions Permalink
  • klau nk bt untuk data lebih boleh tp khas kn untuk streaming jela sbb klau bt untuk smua kang takut rugi plakπŸ˜… ,melain kn pengunaan untum hotspot atau modem

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.