Comments

75 comments

  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    The free data will appear on your yoodo app donut every 12am. Did u join toda? The it should appear tmr morning..

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    The free 1GB Data will be added to your current data balance. For example, if your plan has ‘15GB left out of 15GB’, it will show ‘16GB left out of 15GB’ after the free 1GB Data has been granted, as shown in the picture below. Similarly, if it has ‘15GB left out of 20GB’ it will change to ‘16GB left out of 20GB’ after the free 1GB Data has been granted.

     

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Only visible if you have active data plan.

     

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Hi, you already mentioned you subscribed to the internet plan. So automatically from your dashboard, you should be able to see your data details (as Beh mentioned earlier). 

    If you already join for a few days and still didn't receive any free data, please contact Yoodo via Live Chat or submit a ticket to them. You can find it at the bottom of this page.

    By the way, welcome to Yoodo Community 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • internet 1 gb tu diteruskan bila pkp bersmbg lgi kan

    1
    Comment actions Permalink
  • I have ported in for more than a week now. Alright i will try to live chat the later

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Zul Hilmi Bin Ramli

    diharap Yoodo bagi 1gb setiap hari selama mana rakyat Malaysia duduk dlm PKP

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    Hi Sheikh, maybe u can try login to Yoodo apps at 1159pm to check your current data balance and refresh it at 1200am. U should see your current data balance got add 1gb.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Latif tunggu pengumuman dari yoodo samada lanjut atau tidak. Harap2 1gb tu dilanjutkan .

    0
    Comment actions Permalink
  • Free 1 gb akan diteruskan sepanjang PKP. theJeff cakap mungkin ada sedikit perubahan di mana user kena klik untuk claim free 1gb tu. Kita tunggu pengumuman dari Yoodo nanti Zul Hilmi Bin Ramli. 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    1gb data akan nampak di your usage data

    0
    Comment actions Permalink
  • Betul tu faris. Tapi kalau tak beli data memang tak ditunjukkan di dashboard. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI

    Harap harap dilanjustkan free 1gb itu..

    3
    Comment actions Permalink
  • mudah2 di lanjutkan.. oky shahir.  aq ingt dh umum.. ooo blm lgi erk🤭

    1
    Comment actions Permalink
  • ha kalau mcm tu pon oke jugk.. kita kena tekan claim sndiri...☺️☺️

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Hi sudah confirm ke? lanjut free 1gb for MCO4?

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Tanya thejeff, chiew

    0
    Comment actions Permalink
  • Kita tunggu pengumuman rasmi dari Yoodo. Semoga diteruskan. 

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    Buat masa ni, extend sampai 3/5 (Ahad).

    5
    Comment actions Permalink
  • Thanks for update CHING KIT MENG 👍👍👍

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    was waiting for this info. Thanks for the update.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    Sama-sama
    Welcome

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Thanks for the info bro Ching Kit Meng 👍🏻

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    OK Suzaidee. Nantikan perubahan pada Isnin minggu depan (kalau ada la) hehehe

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    hrp bersambung la 1gb tu sampai hbis pkp 😊

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    Mana tau PKP ni abis awal ke.. Kira berkat pada bulan Ramadhan juga la ye.. 🤗🤗🤗

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    hrp mcm tu tp rasanya CHING KIT MENG x hbis lagi..kalau hbis pun selepas perayaan sbb perayaan ramai org balik kg dan berkumpul..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI

    Dari info insider akan sampai tarikh yang ditetapkan sahaja. Telco lain pun akan tamat bulan ni, cuma Yoodo saja prihatin lanjutkan beberapa hari hingga pada bulan Mei.

    3
    Comment actions Permalink
  • Kita tunggu lagi pengumuman dari Yoodo. Kalau disambung lagi sampai habis PKP memang mantap. 

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    maknanya telco lain dh last smpai 30hb 4 ni je ke aslam..

    azizih 👍

    1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.