Comments

61 comments

  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    mcm mne ade penambahan x gb hari ni

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    Terbaiklah Yoodo bagi free 1GB data .πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    terbaik u all.. mantap gais

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    betul tu amirul..terus support bersama yoodo 😊

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Hari ni wa renew plan wa. Sebelum beli, chat dengan Live Chat agent untuk confirmation free data. Lepas confirm, wa ambik 2GB data, 200 mins call (ingat nak ambil 50 tapi setiap tambahan min ada penurunan harga) dan campur dengan free add on. Tengah malam tadi data dah jadi 3GB hasil free 1GB dari Yoodo.Β 

    Thanks Yoodo πŸ‘πŸ»

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    BEH TONG YU

    You can screen shot every night before 12.00 am. And check the balance data after 12.00 am.

    Β 

    The free 1GB Data will be added to your current data balance. For example, if your plan has β€˜15GB left out of 15GB’, it will show β€˜16GB left out of 15GB’ after the free 1GB Data has been granted, as shown in the picture below. Similarly, if it has β€˜15GB left out of 20GB’ it will change to β€˜16GB left out of 20GB’ after the free 1GB Data has been granted.

    2
    Comment actions Permalink
  • Free xde tapi 20GB kekal ad dngn harga RM20

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    MUHAMMAD IZZAT HAKIMBIN IDRIS as others mentioned, Yoodo promo for 10 + 20GB already expired. Latest promo now is RM20 = 20GB (only for 20GB ya)

    AIMAN HAKIM BIN ISMAIL you can check your data usage every day from the dashboard. If you didn't receive it, feel free to contact Yoodo via Live chat or submit a ticket :)

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    AIMAN HAKIM BIN ISMAIL

    Ada. Terbaik πŸ‘

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    mantul gais

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL

    Terbaik aiman hakim ,semua pasti merasa jngn rsau ,janji kekal aktive bersama yoodo

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL

    Terus kan menyokong tanpa henti guysss ,mntappp

    2
    Comment actions Permalink
  • Kerana korng jgak yoodo berkembang maju ,tahniah semua

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Terbaik semua pengguna yoodo

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    pengguna yg bijak SUZAIDEE BIN MOHD SHOM πŸ‘

    habis ke call tu.hihi

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Rumah ada Unifi/ Wifi ok la, ambil pelan macam ni. Untuk yang bergantung 100% pada data dari telco, tak sesuai pelan ni :)

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    Saya tak pasti kalao saya silap. Tapi saya rasa Yoodo ni satu satunya telco yang bagi free 1GB setiap hari πŸ‘πŸ»
    Kalo saya salah, sila lah perbetulkan :)

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    Cuma kurang lengkap.
    Telco lain seperti celcom, u mobile dll pun ada bagi free 1GB setiap hari sampai 28/4. Bezanya telco lain 1GB tu valid hanya dari 8am sampai 6pm,kalo ada baki, terus burn.
    Kalo dengan Yoodo, tiada tempoh masa tertentu dan baki bole dikumpul dan dibawa sampailah ke tarikh Renew plan baru burn.
    Sememangnya Yoodo lain dari yang lain. Terbaik punya terbaik la hehe

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    telco lain dpt jgk ni dlm pakej ransangan ekonomi hari tu.. tp berakhir 14hb hari ni.. sy ade digi ade gak dpt 1gb sehari

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    betul kata CHING KIT MENG telco lain ade valid time 8am smpai 6pm yg kesian baki burn..

    kalau di unifi pek jasa lain pula die bg hotspot 4g unlimited sbb data die mmg unlimited.. sblm ni hotsport 10gb setiap bulan tu..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    CHING KIT MENG

    Tapi unifi data unlimited tu... Ada tertakluk dgn FUP (fair usage policy) Tak?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Yoodo best dapat 1gb setiap hari

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    rsenye xde CHING KIT MENG..

    2
    Comment actions Permalink
  • Betul kata2 ching kit meng mmang xrugi la internet free dr yoodo ni sbb kita dpt intetnet walaupun xhbis dy xburn tapi tarikh hbis burn la dy ,hahah

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    bln ni bln pkp..langgan 20gb 30hari 30gb dpt la 50gb dgn harga Rm20 berbaloi baloi...

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    betul faris.. buat mse ni auto dkn 20.. esok lain promo tukar pulak lain..x gitu

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Yup betul tu. Bolah la tuker

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN

    itu yg terbaik

    2
    Comment actions Permalink
  • Jdilah pengguna yg bijak ye guyss

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM

    yang dulu free daily 1GB hangus macam tu je. Tu sebab kali ni ambil sikit GB. Tapi tambah kat call time pulak. Sebab sejak PKP ni banyak juga buat paggilan telefon.

    Faris & Maarof, kalo auto langgan tu ok jugak. Lebih mudah sebab bila plan expired masa takde connection dia terus automatic renew. Tak kelam kabut cari hotspot πŸ˜†

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.