Comments

50 comments

  • Avatar
    JULSSS Yoodo Staff

    NG KHER YIANGย hi there! unfortunately, we cannot extend the power pass. Your Power Pass will expire when the Internet quota has finished or the time limit (60 mins) has been reached.

    Can refer this link for further information https://support.yoodo.com.my/hc/en-us/articles/900000317503-How-long-will-my-Power-Pass-last-

    Thank you.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Power Pass is more for situations like software installation, such as Microsoft Office no-CD installation, or download firmware upgrade, or download Linux ISO file, or download 4k movie file, ...

    Support the idea to extend the time limit from 60 min to 90 min or 120 min, because the line is slow, download maybe cannot be finished in 60 min.

    ย 

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS Superuser

    Mungkin kuota yang sama tapi masa berbeza. Harga pun lain-lain.

    Rm2=1 jam, rm3=2jam rm4=3jam.

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    harap Yoodo dapat mempertimbangkan panjangkan lagi masa dari sejam ke lebih lama

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Extend it to 2-3 hours I think should be reasonable. For example, it's useful if you plan to work remotely on certain days. Average the most you can stay at one cafe or library will be around 2-3 hours. With that, I support this idea.
    Guys, please click on the up button from the original thread if you support this idea ๐Ÿ‘๐Ÿป

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Rancang dengan sebaiknya kalau nk guna.
    1)Cek speed test
    2)Senaraikan movied yg nk download/apps/game sblum submit pass
    3)Bole lah gunakan dengan sebaiknya

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    WANDY BIN YUSRAN Superuser

    Vote.kasi 6 jam kaaa...Bru syok.. dpt 20gb pun๐Ÿ˜ jadi laaa

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    i vote you wandy

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    guys, don't forget to use the arrow up button from the original thread. That's one of the methods to vote for this post or any other suggestions in the community :)ย ย 

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    Orait. I will vote up

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Best suggestion. Vote

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Ramai komen baru 4 ja vote..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS Superuser

    Vote tempat lain mungkin. Jom upvote.ย 

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    jom ramai ramai up vote

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    tu la pasal... kasi upvote guys ๐Ÿ‘๐Ÿป

    click kat up button sebelah original thread

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MD TAIB

    Up. Extend time please. 2 jam ke.. Aku dpt guna 10 gb je dlm sejam

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    NG SEA CHOOI Superuser

    I agreed. 2 jam untuk harga yg lebih.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Agreed with Faiz...Voted !

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    setuju up lagi thread ni gais ๐Ÿ‘

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Mai up ramai2 moga yoodo dapat tambah jam๐Ÿ‘๐Ÿป

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Saya kalau boleh nak lebih. 2 jam pun tak cukup tu. Kalau dapat 3-5 jam bagi saya baru betul betul berbaloi. Yoodo boleh target students, freelancers, remote workers untuk pelan ini sebenarnya. Tapi saya tak pasti, mungkin cost perniagaan membuatkan Yoodo hanya memperkenalkan pelan ini untuk satu jam sahaja...?

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Gamers PS, XBOX dll konsol memang suka plan macam ni, sebab nak download file game besar yang cecah puluhan GB...pengalaman saya sendiri guna XBOX dulu download guna plan burung hantu Maxis. Lebih dari cukup, hard disk ja yang tak muat tampung file besar :D

    5
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHAM AD NUR AZIZIH BIN ABDULRAIS Superuser

    Harap dipertimbangkan. Banyak request dah ni. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    HO CHIEW KIM

    Betul Betul. boleh bagi 2 jam dengan harga lebih sikit. tapi jangan mahal sangat lah.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD FAIZ BIN MD TAIB

    Ya Aslam, Saya pengguna ps4, perlu kan banyak gb utk download satu game yg filenya sngt besar. Sempat guna 10 gb je sejam time tu. Tu pun + tetiba hotspot disconnect.

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Faham dengan Faiz...perlu masa yang lebih konsisten dengan download speed yang tinggi dan stabil. Btw download game apa Faiz?.. latest ni ada FF baru dan RE 3 remake kan...

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    setuju sgt untuk 2 jam.. ada lebih masa sikit :D

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Ya minta yoodo tambah jam. Sbb ramai dh. Voteโ˜บ๏ธ

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD FARIS BIN YAHYA

    minta kat encik julls haha

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Bukan encik... Cik Julsss ๐Ÿ˜†

    2
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.