Slow Network? Hang in there guys! :)

Comments

420 comments

  • Avatar
    MUHAMMAD AMIRUL SYAZWANBIN MOHAMED REZAL Superuser

    Aii yue dh cuba try tukar network ke 3g? Vpn?
    Sbb hari tu xsilap ad terjd pd seorng user dr temerloh kot ,4g masalah tukar 3g ok

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Pelik juga kalo kawasan Kuantan ada masalah ni. Harap Ali Yue dapat bersabar. Ada gang kuantan ke dalam ni yang dapat membantu?

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Muhamad amirul..da cuba tukar 4g ke 3g..lg terus xleh jalan lgsg.sblm btukar ke yoodo,mmg buat mcm tu sbb 4g mcm xsupport..pki 3g support.tp kes yoodo ni kira ok sbb bole pki 4g..mslhny g2 lh line tglm timbul..bole nk buat mcm²..tp haa g2 lh.adoiii.. vpn tu ap? Dop phm kita..

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Suzaidee..itulh masalah bndor kuantan tu..hospital dr sni xsampai kot stgh jam,10-15 pn smpi tp sy xthu sp mslhny..sy ni dah btukar² telco sbb mslh ni.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Nak submit komen korang pn..mkn masa.maaflh xrespond cpt.adehhh..penat se nk back²..scroll bagai.mmg mcm ni ke sbb line ehh? Huhuhu

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Korang..mmg tiap x nk masuk app yoodo mmg kena sign in ke guane..?

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Amirul..vpn tu sy da buat langsung xleh g...line xdop terus..last² cteate je yg baru ok r sikit tp mslh tu mmg mslh jgk..hrp teknikal cpt² dpt mbntu..xpn pasang tower dkt sni pling dekat..jauh² sgt tkt xsupport,pguna cel rmi kot..haha

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    mungkin celcom problem musim pkp ni.

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Muhammad Taufiq, kalo pakai apps Yoodo, sepatutnya tak perlu sign in setiap kali nak buka app. Kecuali jika anda selalu log-out. Kalau pakai browser akan auto log-out selepad beberapa jam tak aktif. Jadi kena sgin-in :)

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    betul browse mmg akn auto log out..

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    Zendesk akan auto-logout dalam masa 8 jam.

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Suzaidee..ambe pki apss bkn browse...tk sllu pn log out.ni nk bos komen ualls..kena sign in baru boleh nk submit komen..mmg g2 eh? Se lg..bila nk back,kena mula dr awal nk masuk komuniti.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    DENJAYNAVEER ASLAM BIN TANJUI Superuser

    Taufiq guna browser senang sikit..Live Chat location dia tempat yang sama juga + senang upload attachment.

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Taufiq, pelik juga. Apps takkan auto log-out. dah try reinstall app?

    Saya jarang pakai apps sebab forum punya section buggy sikit. Tapi setakat ni tak pernah lagi kena auto log-out

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    cbe live chat mungkin ini juga bug masalah teknikal..

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Taufiq guna apps pon senang sbb selalunya mmg xkna log in byak kali

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Cadangan saya awak buang dan install balik sbb kadang2 terjadinya bugs dekat apps

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    FOONG RUI BIN

    App akan auto login ke Zendesk tiap-tiap kali bila masuk seksyen Help.

     

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMMAD SYAHIR BIN ZAIDI

    Dah ok ke taufiq?

    -1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Aslam..sama je bohh.pelik ambe..mcm chips more doh ni..hihi

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Syahir,ambe da uninstall dah..baru ler ni,tgk r guane sok lusa. Yg pelikny ambe dan tukar nama jd aii yue pn dop berubah,stay jgk muhamad taufiq..berapa kali ambe nk ubah lah..huhu

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Fong rui bin..hahaha patutlh ambe ngah²chat,tgk mda lain terus hilang zendesk..pahtu btukar² org..jenuhlh nk cerita masalah pah sorang² dlm chat..sbb jap ad jap xad..

    2
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Yoodo kena buat lbh up lg r...baru org tahu kddkn sbnr guana.lgpn ambe baru lagi bnyk perlu belajar..pe² pn tq korang sbb bnyk mbantu.yoodo terbaik!

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Se lagi..mmg komen² korang akn dpt dulu eh dlm email? Sbb sllu kuo lh komen² korang dlm email..ambe email ni jarang² bkk tp sejak pki yoodo ni bertalu² masuk..dah mcm ws dah..korang berborak,nk mencelah pn payah pki email..nk bkk apps yoodo ni haa gnilh..jenuh nk mbalasny..mkn masa.alik² ambe sembang sorang².hahaha

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    SUZAIDEE BIN MOHD SHOM Superuser

    Taufiq kitorang sejak PKP ni banyak bersembang kat sini. Lepas ni tak tahu la. Tentang tukar nama tu saya tak pasti, saya pernah try juga tapi keluar juga nama penuh 😆.

    Dan maaf sebab anda masih mengalami masalah dengan network. Harap masalah ni dapat diatasi secepat mungkin

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN Superuser

    tang tukar nama tu kne live chat sbb ambe pon pnh jgk jarakkan nama bin ni tapi xmau jgk jauh asik nk dekat je 😂

    ya email tu sebagai notification tanda ade yg membalas dlm tread tu terus je tkn email dan boleh bls..

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    theJeff Yoodo Staff

    MOHD MAAROF BINNAJAMUDIN eh kawan.. tak tido ke haha

    4
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Suzaidee hahaha..yoodo kena pbaiki nih...bg lg cun utk mmudhkn pgguna.mslh network tuu adoii tp so far boleh bthn lg lh...tp mcm ne kita nk thu pihak tknikal da buat kerja? Kena chat smula ke?

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Maarof..hahaha ni lawak.betui²..bkali² cuba xbjaya jgk..sbb tu tukar nama aii yue...ingat mjd tp punn sama darrr...😅 kirany live chat yg akn setting dr sana ehh?

    3
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    MUHAMAD TAUFIQ BINRAHMAN

    Thejeff..maarof layan movie tuu..🙄

    3
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.